NİZİP gazeteciler cemiyetinden bir ilk
http://www.Nizipdenge.com/uploadresimler/haberler/r_20070221122937_cmyt.jpg[/IMG]
<p align="justify" "NİZİP GAZETECİLER CEMİYETİ’’NDEN BİR İLK
Nizip Gazeteciler Cemiyeti bir ilke daha imza atıyor ve 2007 yılının en büyük ve en kapsamlı yarışmasına öncülük ediyor. Yarışma sayesinde öğrencilere toplum önünde kendilerini ifade edebilme yeteneği kazanmaları ve özgüven duygularının gelişmesi sağlanacak..
<p align="justify" [u]YETENEKLAR AÇIĞA ÇIKACAK </u
Bu konuda açıklama yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan; “Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak bir karar aldık. İlköğretim 6,7,8 sınıflar ve ortaöğretim okulu öğrencileri arasında öğrencilerimizde var olan yeteneklerin açığa çıkarılması, toplum önünde kendini ifade edebilme yeteneği kazanmaları ve özgüven duygularının gelişmesini sağlamak amacıyla Nizip Gazeteciler Cemiyeti olarak ilçemize bağlı okullar arası ödüllü “Yetenek Yarışması” düzenlenmesi için ilçe milli eğitime müracaat ettik.” dedi..
<p align="justify" [u]YARIŞMANIN AMACI </u İlköğretim 6,7,8 sınıflar ve Ortaöğretim okulu öğrencileri arasında öğrencilerimizde var olan yeteneklerin açığa çıkarılması, toplum önünde kendilerini ifade edebilme yeteneği kazanmaları ve özgüven duygularının gelişmesini sağlamak.
[u]YARIŞMANIN KAPSAMI </u Yarışmada ilköğretim 6,7,8 sınıflar ve liseli öğrenciler aynı anda yarışacaklar ve kategori ayrımı yapılmayacaktır..
<p align="justify" [u]YARIŞMANIN ÖDÜLLERİ </u 2007’nin en büyük ödülleri; Nizip Gazeteciler Cemiyeti, gençlerimize faydalanabileceği ödüller veriyor. Nizip’te şimdiye kadar verilen en büyük ödül olma özelliğinide taşıyan verilecek ödüller şöyle; Birinciye 1 adet Bilgisayar, İkinciye 1 adet kamera, Üçüncüye 1 adet dijital fotoğraf makinası..
Edited by - kenan_karayilan on 21.02.2007 17:07