Gaziantep'te bir kadın, tartıştığı üvey kaynanasının, üzerine sıcak su dökmesiyle hastanelik oldu. Çaydanlıkta bulunan kaynar suyu gelinin üzerine döktüğü iddia edilen Salime S., ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'te bir kadın, tartıştığı üvey kaynanasının, üzerine sıcak su dökmesiyle hastanelik oldu. Çaydanlıkta bulunan kaynar suyu gelinin üzerine döktüğü iddia edilen Salime S., ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.
Devami...
Bu Mahmudun kaynanası olmasın.
Yazıda bir kadın üvey kaynanasını haşlamış diyo akıllım.Sen de benim üvey kaynanam olmayı kabul edersen ben de seni haşlarım gel. Böylece de Admin senden kurtulmuş olur he he he.
Şaka bi yana kaynana gelin kavgası bitmez Türkiyede.
Allah böyle kaynanayı kimseye vermesin...
yazık ya gelin diye onun canı yokmu*bu nasıl vicdan?
evet bitmez abim.geline göre gelin ne yapsa yaranamaz kaynanaya.
kaynana çok konuşur,hizmet bekler hep...
kaynanaya göre gelin hiç yüz vermez oturup ta iki cor etmez.bir gün yıkayıp paklamaz evini,kendini,gelin çok konuşur,gelin şöyledir gelin böyledir.oğlunu gelinden kıskanır kimisi....
ben hiç görmedim kaynanasıyla iyi geçinen gelini...
Nazlı galiba sende kaynanandan çekiyorsun.
dünya kurulduğu günden bu yana ..
bir davulcu dikmişler..
kaynana gelin ne zaman anlaşsa
o zavalı davulcu bir tane çalacakmış
ama hala kısmet olmamış ......
ne edecen kaynatınca gelinini
ne alıp veremediğin var cadı kaynana
bence bunun bir yolu olmalı (hastanede gelin kaynana psikoloji tedavi merkezi gibi (yav her yerde gelin kaynana davası var hep birbirlerine üstünlük kurmak isterler hep birbirini kıskanırlar kaynana der oturim hiç birşeye karışmim gelinim bana hizmet etsin gelin de içinden derki oh cadı kaynana otursun hiç bir şey yapmasın ben ona hizmet edeyim işim kalmamış ben bu eve gelin mi geldim yoksa hizmetçimi kocam lamı evliyim yoksa kaynanamlamı der gönül isterdiki saygı sevgi çerçevesinde birbirleriyle iyi geçinsinler ama bu kavga bitmez ömür boyu sürer
ona dedim ki Allah kısmet ederse bende kaynana olucam.gelinlerim belki damatlarım olacak.ALLAH sana uzun ömürler verir inşallah ta kaynana nasıl olunurmuş görürsün dedim...
cevap veremedi garibim...