Kuþ Gübresi Ýhalesi 6 Temmuz’da Baþlayacak!
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt Tarafýndan yapýlan açýklamada
Ýlköðretim Okullarý Çatýsýnda bulunan Kuþ gübresi 2886 sayýlý ihale kanunun son maddesine göre Pazarlýk usulü 06 Temmuz 2009 Salý Günü Saat 10:30’da Nizip ilçe Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmenevi toplantý salonunda ihale yapýlacaðý belirtildi. Yapýlan açýklamada ihaleye katýlmak isteyenlerin 100,00 TL geçici teminatý ile Nizip özel idare Müdürlüðü hesabýna yatýracaklarý bununla birlikte Nüfus kaydýný gösterir fotoðraflý kimlik fotokopisi ,ikametgah, ilmühaberi tüzel kiþilerde ise siciline kayýtlý bulunduðu ado veya meslek teþekkülünden 2009 yýlýnda alýnmýþ sicil Belgesi ,Vekaleten iþtirak edeceklerde ise Noter Tasdikli Yetki Belgesi ve imza sirküleri ile birlikte ihale saatine kadar ihale Komisyonuna müracaat etmeleri istendi.
Ýhalede Kuþ Gübresi 1 Kg Bedel üzerinden satýlacak olup ihale sonucunda oluþacak kg bedeli ile tartý sonucu ortaya çýkacak kilonun çarpýmý neticesinde oluþacak toplam bedel ile bu bedelin binde 12 oranýnda karar ve damga pulu bedeli peþin tahsil edilecek.
Kesin Teminat tutarý sözleþme bedelinin % 6 oranýnda yüklenici tarafýndan ilçe idare Müdürlüðü Hesabýna yatýrýlacak.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...