Beden Eğitimi Hocası Oflaz’a Plaket
İlçemiz Ali Alkan İlköğretim Okulu’nda 7 yıldır başaralı bir şekilde görevini yürüten ,Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Savaş Oflaz‘ın tayininin çıkması üzerine öğretmen arkadaşları tarafından bir yemek verildi. Dün akşam Osmanlı Parkı Restoranında müzik dinletisi eşliğinde verilen yemeğe Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Kılıçparlar, Nizip İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk yakar ve çok sayıda okul öğretmenleri katıldı. İlçemiz genelinde spor dallarında çok sayıda ilçe birincilikleri ve bölge birincilikleri kazandıran ve milli eğitim camiasında oldukça sevilen İbrahim Savaş Oflaz’a yönelik verilen yemekte bir konuşma yapan Şube Müdürü Metin Kılıparlar, Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Savaş Oflaz’ın ilçeye bir çok derceler ve başarılar kazandırdığını söyleyerek yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum dedi. Nizip İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ise başarılarından dolayı, Ali Alkan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Savaş Oflaz’a bir plaket verdi.
Devamı İçin Tıklayınız...