Nizip ilçesinde asayiş olaylarının önlenmesi için 28 noktaya takılan 42 MOBESE kamerası faaliyete başladı.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip ilçesinde asayiş olaylarının önlenmesi için 28 noktaya takılan 42 MOBESE kamerası faaliyete başladı.
Devami...
çok güzel olmui.suç işleyenler anında yakalanacak ve bir kaç kez de televizyonlarda haber yapılırsa suç işleme oranı azalacaktır.nizipimize hayırlı olsun...
Ya var mı böyle bir saçmalık.
Hangi gerizekalı kayıt cihazını direğin üstüne koymayı akıl etmiş merak ediyorum açıkçası.
Benim de işim güvenlik kamerası direğe monte edilen kamera ağırlığı bile direğin rüzgarda sallanmasını sağlayabiliyor, kalmış ki kayıt cihazının da direğin tepesine monte etmişler....
Çok amatörce.
hareket anında kamera focus ayarını bir seviyede tutamıyor, tutamaz da.
Şiddetli bir rüzgarda bakalım ne olacak...
Şimdilik bu kadar inşallah bu olaylara (kamera açısı falan) bakarak geliştirilebilir.
kesinlikle sandığım gibi.
Bende direk dikiyorum ve direğe çıkıp bağlıyorum.
daha 2-3 gün önce bu direkten kat kat kalın bir direk dikildi kamerayı ben taktım sadece kamera olmasına rağmen rüzgarda sallanıyordu...
Ayrıca bu tür kameralar optik zoom özelliğinden dolayı sarsıntıyı çok çabuk belirtiyor. bildiğimiz gibi zoom demek görüntüyü yakınlaştırmak demek yanı görüntüyü büyütmek demek. doğal olarak görüntü büyüyünce bunla beraber sarsıntı kat sayısı da büyüyor.