-
Bardakoğlu,Temel Attı
Nizip Müftülük Sitesinin açılışı nedeniyle İlçemizde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Bardakoğlu daha sonra Menderes Mahallesinde yapımına başlanacak olan Bahaeddin- Zeynep Kılıç Camii ve Kur-an Kursu temel atma törenine katıldı. Bahaeddin- Zeynep Kılıç Camii ve Kur-an Kursu temel atma törenine Prof. Dr. Bardakoğlu’nun yanı sıra Diyanet işleri Başkan Yrd. Prf. Dr. Mehmet Görmez, AKP Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Müftüsü İsmail Canbolat, Nizip ilçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Karkamış İlçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu, Nizip Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özkaya ve Menderes Mahallesi Sakinleri katıldı. Temel Atma Töreninde bir konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Bardakoğlu, İlçenin her bakımdan geliştiğini görmek bizlere gurur veriyor diyerek Bahaeddin- Zeynep Kılıç Camii ve Kur-an Kursu’nu Nizip’e kazandıracak Hayırsever Uğur Kılıç’a teşekkür etti.
Devamı İçin Tıklayınız...
-
Camii açılıp hizmete girdiğinde mimari yönden dünyada 3. camii olarak tarihe geçecektir.
Böyle güzide Camiiyi ve Kuran kursunu, mahallemize kazandıran Uğur KILIÇ beyefendiye,
Menderes Mahallesi sakinleri olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
-
Din adamlarının biriside çıkıp okul temeli atsa günahamı girerler. Nizipteki camiler yetmiyormu, bunun yerine Üniversitenin bir bölümünü yapsalar daha iyi olmazmıydı.
-
Yetmiyor Müslüm abi.
Hatta bir camiide ben yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa.
Herşeyden önce insanlara bu gibi hizmetler sayesinde, Allah korkusunu öğretmektir.
Buda ibadethaneler sayesinde olur.
-
Yani okumasın kimse Allah korkusu yeter diyorsun.
-
Kimse okumasın demiyorum.Elbetteki eğitim şart.
Ama Allah korkusunuda aşılamayı unutmamak lazım.