Adaş Öğrenciler Nizip’e Başarı Sağladı
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün “Trafik Haftası” münasebetiyle düzenlediği Şiir ve Resim Yarışması sonuçlandı. “Trafik Haftası” konulu Şiir Yarışmasına Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulundan katılan İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Yıldırım il ikincisi olurken “Trafik Haftası” konulu resim yarışmasında ise Ali Alkan İlköğretim Okulu Öğrencisi Büşra Açıkbaş İl üçüncüsü oldu. Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Hüseyin Demir rehberliğinde yarışmaya katılan Büşra Yıldırım ve Ali Alkan İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Nazikter Zişan Oflaz rehberliğinde hazırlanan Büşra Açıkbaş’ın ilçemize başarı kazandırmaları nedeniyle bugün Nizip İlçe Müdürlüğünde belge töreni yapıldı. Yapılan ödül törenine Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt tarafından Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okul Müdürü Halil Kendirci, Ali Alkan İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm Yalçın ve Rehber Öğretmenler Hüseyin Demir, Nazikter Zişan Oflaz ile başarılı öğrencilere birer başarı belgesi verildi. Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt dereceye giren öğrencileri tebrik etti.
Devamı İçin Tıklayınız...