Uygulamalı Trafik Semineri
3 -11 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Karayolları Trafik Haftası” kutlamaları devam ediyor. Geçtiğimiz gün Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu ve Maruf Marufoğlu Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik seminer verilirken dün ise hafta nedeniyle farklı bir etkinlik yapıldı. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Cevdet Sökmen ve Trafik Ekipleri tarafından uygulamalı bir etkinlik yapıldı. Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu trafik ve İlk Yardım Kulübü öğrencileri dün Mustafa Kökmen Bulvarı Üzerinde Trafik Ekipleri ile birlikte sürücü ve araç denetimleri yaptı. Bir müddet Trafik Polisi görevine soyunan okul öğrencileri pankartlar açarak sürücülere bir çok konuda mesaj verdiler. “Karayolları Trafik Haftası” etkinliklerinde yer aldıklarını belirten Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu trafik ve İlk Yardım Kulübü öğrencileri Trafik Kurallarına uyulmasını yönünde gerek sürücü gerekse yayaların dikkatli olmalarını bunun ise bir insanlık görevi olduğu görüşünde birleştiler. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Cevdet Sökmen ise hafta boyunca ilçemiz genelinde bir çok okullarda bu tür etkinliler yapılacağını bu amaçla gerek okul öğretmenlerinin gerekse sürücülerin Trafik Konusunda bilgilendirileceğini söyledi.
Devamı İçin Tıklayınız...