Eğitim-Bir-Sen’den Basın Açıklaması
Eğitim Bir-Sen Nizip İlçe Temsilcisi Mehmet Çelik tarafından yapılan Yazılı Basın Açıklamasında Türkiye’nin demokratik bir seçim yapıldığı sağduyusuna her zaman güvendiğimiz Milletimizin sandıkta önemli mesajlar verdiğini söyledi. İktidara, daha çok çalışmak, Muhalefete ise Seni iktidar olmaya tam hazır görmüyorum şeklinde milletin milletin ödev verdiği belirten çelik, Eğitim-Bir-Sen olarak milletin gösterdiği istikametin, demokratik, özgürlükçü ve sivil bir istikamet olduğu düşündüklerini ifade etti. İktidar ve Muhalefetin kafa kafaya vererek çözümler üretmesi gerektiğini söyleyen Eğitim Bir-Sen Nizip İlçe Temsilcisi Mehmet Çelik Türkiye’nin gerçek gündeminin Demokratikleşme ve Ekonomi’deki kırılganlık olduğunu ve bu kapsamda, Öğretmen, Hemşire, Doktor ve Hizmetli gibi Personel alımına gidilmesi gerektiğini kaydetti. Anayasa’nın Kamu çalışmalarını ilgilendiren maddelerini önemsediklerini açıklayan Mehmet Çelik, bu kapsamda Anayasa’nın 53 ve 54. maddelerinin değiştirilerek Kamu Görevlileri Sendikalarına, işçi sendikalarında olduğu gibi Görevli ve Toplu sözleşmeli sendikal hak verilmesini talep ediyoruz diye konuştu. Memurlara getirilen Siyaset Yasağının Kaldırılması çağrısında bulunan Eğitim Bir-Sen Nizip İlçe Temsilcisi Mehmet Çelik, Türkiye’nin en okumuş, en kültürlü ve birikimli vatandaşların bu bilgi ve deneyimlerden Siyaset Dünyasından da istifade etmesinin sağlanması gerektiğini kaydetti.
Devamı İçin Tıklayınız...