-
Orhan çelik üyemiz
Değerli abilerim ve arkadaşlar gerçekten ciddi söylüyorum nizipin yetiştirmiş olduğu süper ...bir beyin her zaman babam bahseder oğlum orhan abin küçüklüğünden beri örnek bir insandır ** gerçekten orhan abimizi hepiniz tanıyormusunuz? inşallah kendisi görüşlerini sunacaktır ***Orhan çelik adlı abimiz küçüklüğünden beri abilerimin arkadaşıdır tabi işlerinin yoğunluğu bazen onu bizden uzaklaştırıyor orhan abimize saygılar sunar ellerinden öperim
-
ben buradan tanıyorum pek bi diyalogumuz olmadı ama cok iyi birisine benziyor yardımsever biri :)
-
tabi onu görerek nasıl bir karekter olduğunuzu görürsünüz
-
Orhan Çelik hakkında yazı yazmaya gerek yok:)ben yazmıyorum:)
-
Şükrü orhan abin övülmekle öldürülmeyi eş deger gören biri anlatabildimi.selamlar
-
Orhan çok yorgun bırakın dinlensin biraz.
-
tabi çok yorgun dinlenmesi lazım
-
Orhan abiyi tanıyalım pek olmadı mütevazi bir insan.Sürekli iletişim içerisinde insanları dinlemeden yargılamayan yargısız infaz uygalamayan çok kibar insan.
Buradan Orhan abiye sevgilerimi yollar, ellerinden öperim...
-
1:secret iyi birisine benzior demiş sin benziyor fazla orada
2: ORHAN ABİM E KELİMELERDE ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL .....
-
dediklerinize göre çok iyi birisi galiba tanışmayı bende çok isterim
-
az önce öğretmenlik yapıyordum kendisine bir konuda:)
-
çok ii bir karekter onu tanımak bir başka
-
Sevgili kardeşim Şükrü,öncelikle beni çak mahcup ettiniz bunu belirteyim,ben nasıl biriyim bilmem ama Allah neyi lütfetmişse ben oyum,ama sizlere layık bir dost olmak zaten zor ama bu vakitten sonra dahada zor olacağı kanısındayım. İyimiyim kötümüyüm bilemem ama bildiğim bişey varki,sizleri gerçekten çok seviyorum. Zaman konusunda ise anlayış göstereceğinizden kuşkum yok,malum son günlerde yaşanan olaylar beni derinden üzdü,nerdeyse yüzüm gülmez oldu. Toparlanır toparlanmaz yine en hızlı şekilde aranızda olacağım söz veriyorum.
-
Seni tekrar görmek çok güzel.Selamlar
-
belki hacı abi bu şehrin orhanı ama bizim abimiz de gönüllerin orhanı :) onu tanımak oturup iki kelime etmek (pek vakti olmasa da) :) çok değerli bir işinizin olduğuna delalettir.