-
bir kayıp daha..
Değerli hemşehrilerim...Sayın Ali Rıza GÖK çoğumuzun bildiği adıyla ; Ali Albay 106 yaşında 6 nisan 2009 tarihinde Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur... bir dönem Adnan Menderes'in yakın korumalığını yapmış şerefli bir askerdi..
çoğunuz tanırsınız o asil duruşu ve hastaneye giderken bile çıkarmadığı''' fötr şapkalı'' Ali Albayımızı...Nizip'in yetiştirdiği Değerlerden biri idi...biz vefalı davrandık mı bilemeyeceğim...
Mekanı cennet olsun,Rabbim rahmet eylesin...
-
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
-
Her ne kadar bir Nizip'li olarak Ali Rıza GÖK, namıyla da Ali Albay ismini, bir hemşehrisi olarak,ilk defa duysamda,Allah gani gani rahmet etsin.Mekanı cennet olsun.Hayatta olan yakınlarına Allah sabırlar ihsan etsin.
-
Allah rahmet eylesin.ailesine,sevdiklerine ve yakınlarına sabır versin
-
ALLAH (c.c) Rahmet Eylesin.
-
-
allah gani gani rahmet eylesin
-
Ali Gök ismini ilk kez duyuyorum. Böyle bir insan adnan Menderesin yanında görev almış. Keşke onun hakkında biraz döküman ve resim olsaydı sitede hepimiz o şahsı tanırdık. Allah rahmet eylesin...
-
-
-
Bende biraz daha bilgi olsun isterdim.
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
-
Gerçekten oldukça şaşırdım nasıl olur da tanıyan çıkmaz anlamadım...Albay burda bir bankaya gitse millet pervane oluyordu...demek ki o milletin içinde nizip.comdan kimse yokmuş..
(Albay çok uzun yıllar Lise caddesinde yaşamıştır..)