12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü
İstiklal Marşımızın kabulünün 88. yıldönümü Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de yapılan etkinliklerle kutlanıyor. Nizip Adile Altınbaş İlköğretim Okulu tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla bir program yapıldı. Belediye Nikah ve Toplantı Salonunda saat 10:00’da başlayan programa Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, Jandarma Komutanı Çağrı Demiröz, Nizip Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Gündeş, Adile Altınbaş İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Eski İmar İşleri Müdürü Latif Karadağ, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı . İstiklal Marşımızın kabulünün 88. yıl dönümü kutlamaları 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Adile Altınbaş İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İstiklal Marşı’nın doğuşu, Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı slayt gösterileriyle anlatılırken Okul Öğrencilerinin okuduğu şiirlerle devam etti. Son olarak tiyatro gösterimi sunulan program davetliler tarafından beğeniyle izlendi.
Devamı İçin Tıklayınız...