CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz, ''Bize görev verdiğiniz sürece belediyenin ve kurumlarının kapısından, şaibe, haksızlık, yağmacılık giremeyecektir'' dedi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz, ''Bize görev verdiğiniz sürece belediyenin ve kurumlarının kapısından, şaibe, haksızlık, yağmacılık giremeyecektir'' dedi.
Devami...
hmm eminim ögledir...
Syın Başbakanımız ne dedi bugün metrobüs açılışın: ''BİR DİKİL AĞACINIZ BİLE YOK''...
bilmem anlata bildim mi?
sayin baskani bilmem ama sayin deniz baykal yaptigi kadar yapamaz herhalde ??
Sayın Mustafa Yılmazı kimse eleştiremez.Gaziantepten Ankaraya hasta götürenlere yıllarca çok büyük yardımları olmuştur.O hastaları otagardan aldırıp,hastanedeki bütün işlemlerini yaptırmıştır.Kalacak yeri olmayanları misafirhanesinde ağırlamıştır.Bunları yaparkende hiç bir zaman parti gözetmemiştir.Gaziantep'in köylerine yaptığıda ortada,asfaltsız,susuz köy kalmamıştır.
Konu Biraz Taşacak ama, Allaha Şükür Şimdi Kimse Ankaraya Muayne Olmaya Gitmiyor, Biz Ankaraya Değil! Ankara Bizim ayağımıza Geldi.. Çok Şükür...
Bu konuda Mehmet'e katılıyorum. Bunu he seferinde yapmıştır Mustafa Yılmaz. Belediye Başkanlığı konusuna bir şey diyemem ama bu pozitif yönü göz önündedir Mustafa Yılmaz'ın.Gaziantep için hayırlısı ne ise o olsun inşallah demek düşer bize...
Ben Olmadı, Yada Mustafa Yılmaz Hemşerilerimize Sahip Çıkmadı demiyorumki Mehmet:) Sadece Hizmete Gitmektense Hizmeti Ayağa Getirmek Daha güzel olmazmı dedim:) RahmetLi Mustafa Taşar Gaziantep'in gelmiş geçmiş en iyi bakanıdır. Allah Rahmet EyLesin...
Tamam cumali:)Büyük şehiri Mustafa Yılmaz kazansın:)anlaşalım:)
Hakkımıza Hangisi HayırLısa o Kazansın mehmet... Biz Büyük Şehiri BırakaLımda Nizip'e bakaLım:)
Devir değişti insanlar artık hizmeti bulundukları yerde istiyorlar bakın Gaziantep de kaç tane büyük hastane oldu.
En çok hastane hangi dönemde yapılmış? Sağlık hizmetleri hangi hukümet döneminde çağ atlamış hizmet nasıl olmuş onu incelemek lazım?
Çağa ayak uydurabilmek önemli...
Asım Güzelbey in bir çok projesi var anlatıyor dinliyoruz bana göre en önemlisi de "raylı sistem" yaptıkları da var görüyoruz kullanıyoruz kavşakları...
Şimdi Mustafa Yılmaz eskisi gibi -Hadi Ankaraya - derse her hizmet için????
Tabiki Dr. Asım Güzel Bey ..:)
ben sahsen mustafa yilmaz beyi tanimam allah bize gercekten hizmet edenleri nasip eylesin eylemese 4 sene sonra gene secim olacak yol yapmak karayollarin görevidir hastalara yadim etmek hekimin görevidir kurumlarimiz hep torpil ve ankarada dayin varsa ozaman ya hasandan ya hüseyinden yardim bekliyoruz kisa bir misal verecem nizipte cuma namazina dittim hoca efendi hep tirafik terörunden hutbeyi bitirdi bir dusundun hoca bize tirafik kurallarini siraladi bu polislerin görevi yol hataliysa karayllari ve belediyenin sorunudur ehliyeti torpille almissa surucu kursunun hatasidir ickiliyse sofer hatasidir % de yuz eminim biz hutbede buna amin dedikce hoca efendi bize ayni vaazi verecektir herkes kendi biranjinda dürust calisirsa kise kiseye el pence durmaz yeterki durust veadeletli olalim
Rüstem bey ben 1995 yılından beri tanırım.'Yolları yapmak karayollarının,hastalara yardım etmek hekimin görevi'demişsiniz.O zaman kimse Nizipte ben 5 yılda şunuyaptım bunu yaptım demesin.Yapmayanlarıda sorgulamasın.Mustafa Yılmaz hiç bir zaman partizanlık yapmaz.Buna çok şahit oldum.Eger seçilirsede CHP yönetiminden ters düşecegi kesindir.2.Dönem zaten aday yapılmaz veya aday olmaz.