-
öğretmenler
Öğretmenler hayata yön veren ve insanları güzel seviyelere ulaştıran birer çiçeklerdir. İnsanlara hayatın güzelliklerini öğreten istikbalini öğreten, geleceğe bağlı tutum sergileyen gülerdir. Hiç birzaman gerilemeyi değil , ilerlemeyi öğreten kutsal geleceğin solmaz bekçileridir
HZ ALİ"nin bir sözüyle konumu açmak istedim (BANA BİR HARF ÖĞRETEN"İN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM )sözünden anlaşıldığı gibi bir harf bize öğreten öğretmenlere ne kadar teşekür etsek bile az olmasını anlıyoruz
Öğretmenler bazen küskün bazen sevimli yüzleri "ni gösterir ve insanlara nasıl davranılacağını o güzelimsi yüzüyle belirtirler.
Öğretmenler geleceğe dair birer nesil yetiştirmek amacıyla bu yola başkoymuş ve arkasında bıraktığı nesillere birer örnek olmak ,kendine gıpta etirmek ve Türkiyemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için yılmadan çalışmalarını sürdüren bütün öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim
HAYAT BİR MERDİVEN GİBİDİR HER ADIMI ÇIKTIKÇA ÖMÜR SONA GELMİŞ DEMEKTİR
-
Bu konuyu kendi arkadaşım olan kalemimle yazdığım cümlelerdir amaç sayfamızda bir takım bilgiler edinmek sayfafımızdaki bilgileri çoğaltmak ve kendi çalışmalarımı sizlere sunmaktır
ÖMÜR BİR GÖZ KAPAMAYA BENZER GÖZÜNÜZ AÇILDIĞINDA ÖMÜRÜN BİTTİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ
-
Paylasım için tesekkürler hos bi yazı olmus ama sadece ögretmek tek basına yetmez egitici tarafınıda kullanabiliyosa kişi ozaman mesleğinin hakkını veriyo demektir işte...
-
Bu konuyla ilgili herkesin görüşlerini isterim:D