-
Anilar
Tüm Niziplilere ve Nizip Imam Hatip Mezunlarina Selamlar
Internette gezerken Nizip Com sitesine girdim.Sitede imam hatip mezunlarini,onlarin mesajlarini okudum,hayli heyecanlandim.Çünkü ben su anda emekli ögretmenim.Ilk görev yerim Nizip Imam Hatip Lisesine Fen Bilgisi ögretmeni olarak atandim.1979 YILI Mart ayinda göreve basladim.O yillarda biliyorsunuz memlekette anarsi vardi ve maalesef Nizipte bu kargasaliktan nasibini almisti.Ben yaklasik 1 yil çalistim.Okulumuz yeni yapiliyordu.Hatta ikinci katin camlari takilmamisti ve soguktan korunmak için pençerelere naylon gerilmisti.O zamanki müdürümüz Mehmet Emin Beydi.Hatirladigim ögretmen arkadaslar Dogan Kaygisiz,Kürsat Bey,Ahmat Taspinar,Edebiyat Ögretmeni Ahmet bey,Osman Karatayli,Bozovali sosyal bilgiler ögretmeni,memur Cevdet Bey,hizmetli Hasan hatirladigim kisiler.
Nizip i çok sevmeme ragmen karisikliktan dolayi memleketim Çanakkaleye 1 yil sonra tayinimi yaptirdim.Maalesef daha sonra bir daha gitmek nasip olmadi. Ama Nizipin ciger dürümü,patlican kebabi,nohut dürümü,lahmacunu,buzlu ayrani hala burnumda tütüyor.
O yillarda Nizip Imam Hatip Lisesi çok ilgi görüyordu ve çok iyi,çaliskan ve iyi niyetli ögrenciler vardi.Insanlarida çok misafirperverdi.Nüfusu 40.000 civarindaydi.
Ben su anda emekliyim.Çanakkale de oturuyorum 18 yil okul müdürlügü yaptim.25 yilimi doldurdum ve en son Çanakkale Ömer Mart Ilkögretim Okulu Müdürlügünden emekliye ayrildim.TÜM NIZIPLILERE ve IMAM HATIP MEZUNLARINA Selamlarimi sunuyorum.
MEHMET KESKIN.
ÇANAKKALE
-
Deðerli öðretmenim, üzücü günler geride kaldý. Þimdilerde Nizip yeni yöneticileri ile hergün birbirine daha çok baðlanýyor.
Mesajýnýz beni mutlu ettiði kadar diðer arkadaþlarýda mutlu edecektir.
Her zaman anýlarýnýzý yazmanýzý bekleriz.
o yýllarda öðrenciniz olanlar, bu gün Nizip'in ve ülkenin üst konumlarýnda yöneticilik ve baþarýlý iþadamý olarak hayatlarýna devam ettiriyorlar.
-
Sayýn Hocam,
Herþeyden önce aradan bu kadar zaman geçmesine raðmen Nizip ve Nizip Ý.H.Lisesini unutmadýðýnýz için þükranlarýmý sunarým.
Bende Nizip Ý.H.Lisesi mezunuyum ve siz deðerli hocalarýmýzý aramýzda gördüðümüz zaman daha da mutlu oluyorum.
Doðan Kaygýsýz hocam emekli oldu ve Nizipte oturuyor.
Osman Karataylý Hocam Tarsusta ve devam ediyor.
Selamlar saygýlar
-
gerçekten Bunca Sene Sonra Nizibi Unutmayan Hocama Selam Eder. Ellerinden öperim.
selam Imam Hatiplim.
-
Hocam inan çok duygulandým, BÝR ÝMAMHATÝPLÝ OLARAK farkýnýzý belli ettiniz.
Yýllar da geçse imamhatipliler birbirini asla unutmazlar.
-
Pardon ya... barak 27 abim yüzünden bende konuya iþtirak ettim, 2005'in ocak ayýna ait bir yazýymýþ...
-
hocam herþeyi unutsanýz bile (balcan kebabýný)asla unutamassýnýz.saygýlar.
-
ABLAM ÞÖYLE 3 5 SENE BEKLESEYDÝN KONUYA YAZMAYA.AYRICA HOCAM HANÝ DEMÝÞSSÝN YA 1979 MARTTA GÖREVE BASLADIM DÝYE ÝÞTE BENDE TAM O AYDA DOGDUM
-
Sakallý ne büyük zatmýþsýn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miilli eðitim senin doðumunun þerefine ilçemize öðretmen atamýþ, bi yandan da anarþiyi getirmiþsin doðarak... baksana hocamýz o zamanlarda anarþi vardý diyor, zaten belliydi seninde anarþist gibi adam olmandan :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Anlaþýlan hocamýz zamanýnda sitemizde gereken ilgiyi görmemiþ baksanýza 1 yorum yazmýþ ve de birdaha girmemiþ siteye...
-
METAL HIÇ HALÝM YOK UGRASAMAYACAM SENÝNLE.ÇABUL GEL HUZEYFE BÜTÜN BU ÝÞLER BANA KALDI.HADÝ KARDEÞÝM KOPTA GELLLLLLLLLLLL.
-
sakallý abi huzeyfe ye gerek yok sen warsýn:))kop kop hadi elimden gelirse bende sana yardým ederim:))
-
Hocamýzýn Ellerinden öperim
-
-
OSMAN DOGAN BAK HOCAMIZ ELÝNÝ UZATMIS ÖP HADÝÝ ..HOCAM YANÝÝ OLDUGUNU BELLÝMÝ ETTÝN ?HÝÇ BÝÞEY YAZMAYARAK YOKSA BÝZE KÜSMÜSÜN.
-
Mehmet Hocam,
Öncelikle yapýlan espriler nedeniyle sizden özür dilerim.
Hocam,
Siteye daha sýk ziyaretlerinizi beklerken saygý ve selamlarýmý iletirim.
Hoþça kalýn