Barak sulaması tamamlanması için ne yapabiliriz bunları konuşalım ve çözüm bulalım
Yazdırılabilir Görünüm
Barak sulaması tamamlanması için ne yapabiliriz bunları konuşalım ve çözüm bulalım
be bugün gündüz kanalların oldugu yeri gördüm çok hızlı bir çalışma vardı
bende köyde yaşayan bir kaç yakınımldan telefon konuşmalarında susuzluğun biran önce çözülmesi ğerektiğini duymuştum. son yıllarda yeteri kadarda yağmur yağmadığı için çok zor durumda oldukları hatta geçen yıl ekinler yeterli suyu almadıkları için gelişmediklerini ve biçer dövern tarlaya giremediğini ve o yünden elle biçtiklerini söylemişti.
Birecik yolu üzerinde çalışıyorlar dı bugün kanal açıyorlardı iş makine leri çalışıyordu fotoğraf makinem yanımda değildi olsa çekerdşmm
ne kanalı bu arkadaşlar tam olarak?
oğuzeliye felan da gidecek heralde?? antepe de gidecekmiş diye duydum. işin aslı nedir? ya da şoyle sorayım fırattaki suyu nizip çayına nerden aktaracaklar?
bu kanal birecik barajından baraga gidecek olan su için inşa ediliyor
nizip çayınada su felan akıtılmayacakk zaten nizip çayının bitiş yeri olan hancağız barajına geçen sene pompalanmaya başladı biraz verildi ama bu çok pahalıya patladı pompalar için elektirk çok pahalıya patladı sanırım bir müddet ara verildi yazın tekrar başlıyacakmışş
.... :) :) :)
peki bu inşaat tam olarak nerde? istikamet neresi