Aksoy, Yanlış Haberlere Taraf Olamazdım
Anadolu Basın Birliği Nizip Şubesi Kurucu üyelerinden Ahmet Aksoy dün itibariyle istifa ettiğini açıkladı. İstifa gerekçesi olarak Anadolu Basın Birliği tüzük ve yönetmenliği gereği ve gerekse Cemiyetler Kanunu gereğince derneğin yanlış tavırlar ve prensip olarak yapılan yanlışlardan dolayı Anadolu Basın Birliği Nizip Şubesinden istifa ettiğini söyleyen Aksoy, yapılan yanlış haberler nedeniyle böyle bir karar aldığını ifade etti. 15 yıllık Sivil Toplum Örgütünde aktif olarak görev yaptığını vurgulayan Ahmet Aksoy, Anadolu Basın Birliği Nizip Şubesinde yapılan yanlışlarla kişiliğinin uyuşmadığını ve bu anlamda bu zamana kadar hiçbir işe imza atmadığını söyledi. Bundan sonrada yapılan yanlış işlere ne göz yumarım nede imza atarım diye konuşan Aksoy, Anadolu Basın Birliği Nizip Şubesindeki kurucu
arkadaşlarımın yaptıkları yanlış işlerle kişisel anlamda uyum sağlamadığını belirterek kimseyi suçlamıyorum, aldığım istifa kararının Nizip Halkı tarafından bilinmesini istiyorum dedi. Daha önce bağlı bulunduğum Nizip Gazeteciler Cemiyeti Üyeliğinden de yapılan yanlışlar nedeniyle istifa etmiştim diye konuşan Aksoy sözlerine şöyle devam etti. Ben her zaman yanlışlara yanlış, doğrulara doğru dedim. Yapılan hizmeti alkışlamak lazım ve doğru gördüğün doğruları da dosdoğru yazmak lazım. Çünkü bu dürüst Gazeteciliğin bir temel ilkesidir dedi. Ahmet Aksoy, bundan sonra hür olarak çalışmalarını sürdüreceğim dedi.
Devamı İçin Tıklayınız...