konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Mahmut Küçük kardeşimi küçüklüğünden beri tanırım.ama son 20-25 senedir birbirimizden kopuğuz.dürüst çalışkan seviyelidir kendisi ki bunları zaten ailesinden almıştır.Aileside nizip'in sayılı ailesindendir.sevgiyle kalın
Bir gün benim adıma da bir konu açılacağını ve kendimi burada tanıtacağımı hiç düşünmemiştim.
10.01.1968 Nizip doğumluyum çocukluğum Cumhuriyet mahallesinde ilk gençlik yıllarımız askere gidinceye kadar şimdiki Mimarsinan mahallesinde geçti. Askerden geldikten bir müddet sonra Bursa'ya gelinceye kadar Fatih sultan Mahallesinde Site Sorumlusu sevgili M. Akife komşu olarak oturdum.İlk okulu cumhuriyette orta ikinci sınıfa kadar da Nizip orta okulunda okudum. daha sonra okulu yarım bıraktım. Bir dönem sanayi sitesinde Adil ÖĞÜT, Ahmet Damar'ın yanında çalıştım, askerden gelince 1,5 yıl değerli ağabeyim Mahmut KÜÇÜK''ün yanıda TÜĞSAŞ gübre bayii'inde çalıştım, Sonra şimdiki Akfırat tesisleri olan ( eski ismi Hacıbekir tesisleri olan dedeme ait ) yerde babama ait marketimizde kaldım. Askerden gelince Antepte Emine Ömer Humanızlı orta okulunda ortaokulu bitirdim. 1992 yılında Bursa'ya taşınınca Ertuğrulgazi lisesini bitirdim.1993 - 1998 yıllarında Bursa da bir tekstil firmasında pazarlamacı olarak çalıştım 55 il 250 ilçe gezdim. 1998 yılında Allahın izni, değerli ağabeyim polen 2734 Mahmut KÜÇÜK'ün himmetiyle Tedaşta memur olarak işe başladım.2008 yılında öss'yi kazandım şimdi AÖF 1. sınıftayım 1996 yılında evlendim 12 yaşında bir kızım bir ay sonra 4. yaşa ayak basacak biri oğlan biri kız ikiz bebeklerimiz var.Eşimde sosyal hizmetlere bağlı bir ana okulunda 1996 yılından beri ana okul öğretmeni olarak hizmet vermekte.( BURSA'DAN MAHMUT KÜÇÜK)
(MENES ne demek diye merak edenlere; oğlum Mehmet Enes isminin kısaltılmışıdır)
menes abiyi simdi daha iyi tanidik
her$eyden önce büyük kiziniz ve ikiz cocuklariniza ALLAH uzun ömür versin ve acilarini ya$atmasin
bu konulari acma nedenim.
akla kara secilsin diye
ve birbirlerini bulsunlar diyeydi
ben az cok yazilarinizi takip ediyorum
genelde kimseyle polemige girmeyen,yapilan güzel $eyleri takdir eden bir kisiliktesiniz
burda hayatinizi okuyan genc arkadaslarin örnek alacagi bir diger konu ise
askerden sonra okul hayatina orta okuldan devam etmeniz ve azimle memur olmaniz
ve hala acik ögretim fakültesi okumaniz takdirlik bir olaydir
hani bir söz var su akar yatagini bulur türlü türlü i$lerden sonra yataginizi bulmu$sunuz
Sevgili MENES mahmut merhaba teşekkür ederim ben çok iyiyim ne olsun işte geldik İZMİRE yerleştik sizin gibi değerli arkadaşları gördüm burda çok mutlu oldum.Hele hele mahmut abiyide gördüm burda bir an daldım şöyle gençlik yıllarımave endeğerli olan Sevgili Sakallı Kardeşimi Dede dostumu burda tanıdım.çok mutlu oldum.En güzeli burda herkese bi sayfa açıp yorum yapılmasını çok takdir ettim.Sevgiyle kalın
Allah Ondan Razı Olsun...
valla ben menes ismini tersinden okumu$tum senem cikti :))
dedim mahmut abimiz capkinlikmi yapiyor ne caktirmasiz diye düsünmüstüm:)))
aciklaman ön yargilarimi kirdi :=)