Fenerbahçe, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın bugün Bekir'in transferi konusunda yaptığı açıklamayı eleştirerek, hayret ve esefle karşıladıklarını bildirdi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Fenerbahçe, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın bugün Bekir'in transferi konusunda yaptığı açıklamayı eleştirerek, hayret ve esefle karşıladıklarını bildirdi.
Devami...
Anadolu takımlarını her zaman küçümseyen büyük takımlar, sonunda kabullenecekleri bazı gerçekler için atıp tutmasınlar, Gaziantepspor Klüp Başkanı yalanmı söylemiş adam doğrusunu söyleyince tepki oluyor, nasıl konuşur bir anadolu takımı Fenerbahçe hakkında.
abi bence sen yazı tam okumamışsın, bir daha oku bence şimdi g.antep'den bekiri istedi f.bahçe antep kulubü bekiri şimdi vermezse kulüp zarar edecek nedeni ise sezon sonu bu oyuncu serbest kalıyor ve ozman bu oyuncu istedigi kulübe gider burda zarar eden kim g.antep spordur.?
Yanlış anlamadım ,ben konuyla ilgili değil genel bir yorum yaptım, Anadolu takımlarını küçümseme tavırları bu olaydada ortaya çıkıyor işte.