Konusunu açmak benden
tanıtmak kendinden
yorumlar sizden.
Yazdırılabilir Görünüm
Konusunu açmak benden
tanıtmak kendinden
yorumlar sizden.
Kurban bayramındaki çiğ köfte toplantısında şahsen tanıştım, daha önceden sitedeki üyeliğinden tanıyorumdum Mahmut abinin sağlam prensipleri ile yetişmiş, davasında sonuna kadar gidebilecek sağlam milliyetçi bir kardeşimiz. İnşaallah ilerleyen zamanlarda kendisini kararlı davranışlarından dolayı memleket yönetiminde görürüz.
Kendisini Mehmet Karakaşla tanıdık Mehmet gibi tanıyamasakda sözde değil özde Türk ve Müslüman.
Zeynel'i 1997 yılından beri tanırım.Ticaret lisesinde beraberdik.Kasım abinin dediği kararlıdır,savunduğu düşünceler değişmez.Bir çok yönümüz ortaktır:)Kızlarımızın ismi bile aynı; Gökçen.İnşallah ileride siyasette başarılı olur.
Zeynel Abidin KÜÇÜK
1982 Nizip doğumluyum. Nizip Cumhuriyet ilkokulu, İstanbul/ Küçükçekmece orta okulu, Nizip Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum. 8 yıldır yalnızların şehri İstanbul da ikamet ediyorum. Muhasebecilik yapıyorum. 2004 yılında evlendim. 9 aylık Gökçen adında bir kızım var. Türk - İslüm Ülküsüyle yetiştim. Tek idealim büyüklerimizin bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletini gelecekteki kuşaklara bağımsız bir Devlet teslim etmek.
İdealleri olan insanlar kıymete değr insanlardır eğer ki tüm zorluklara rağmen davalarını ve inandıkları değrleri savunuyorlarsa bu insan saygıye fazlası ile değerdir