konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
çok iyi birisi alllah ondan razı olsun bu kışta kıyamatta bize el uzatııyorrrr:) (çiğ köfte toplantılarımızda )
derviş abi karakteri sağlam bir üyedir. yanlış birşey gördüğünde tavrını net bir şekilde ortaya koyan, ve asla köprüyü gecene kadar ayıya dayı demeyen bir abimizdir , işi bitene kadar yüze gülüp de işi bittikten sonra bizi tanımayanlara asla benzemez, menfaati için yan çizmez , ha bu arada buraya yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın :)
dervi$ abiden özelden de tanirdim babasi rahmetliyide tanirim
bence nizipte esnaflik ahilik kültürünü yasatan birisidir
tanimaniza bile gerek yok.eger kafaniza takilan sorun varsa gidip yardim isteyebilirsiniz
insanlara iyi gözle bakan art niyet düsünmeyen
egitim adina bir cok $eyler planlayan.
onlari hayata gecirmek icin ugrasan
parlak fikirli,genc girisimci,güzel bir aile babasi
sitede bo$ laf kullanmayan.
ciddi konulara cok ciddi yorumlarla destek olan
asla konuyu özünden saptirtmayan
vize i$lemlerimden dolayi ne zaman almanyaya gelcegimi bilmedigim icin dügün salonu önceden ayarlayamamistik
dügün salonu bulamamistik 08 08 08 tarihinde
o gün özel oldugu icin her salon doluydu
kendisine rica ettim osmanli parkinda dügün yapabilirmiyiz diye
terettütsüz tamam dedi
ben ve e$im en mutlu günümüzde o güzel mekanda ilk ve tek dügün yaptigimiz icin tesekkür gönderiyoruz
Pek muhterem Derviş Bey Kardeşime,
Zat-ı alinizi bu alleme-i cihan molla internetten evvel bahusus tanır idim. Binaenaleyh, bendeniz size derin saygı ve hörmet etmekle birlikte forum-u nizip.com'da göstermiş olduğunuz engin icraatlardan ötürü şükranlarımı sunmayı bir borç edasıyla tevdi eder, filhakika sizi tebrik ve takdir ederim.
Sevgli derviş dörtbudak'ıda iyi tanırım ama ben nizipten çıkarken sanırım o biraz daha küçüktü.Babası rahmetli ile çok alış verişimiz oldu.Çok iyi bir insandı gözümün içine baktığında ne almak istediğini anlar tamam abi bunları sana ayırdım derdim sebze halinde.Allah rahmet eylesin.Bide abisi vardı hamza oda ben ankarada görevdeyken gelirdi yanıma.oda iyi biriydi severdim.
Nizipte eğitimin bir yerlere gelmesi için çalışan bir insan.Bütün zorluklara karşı Osmanlı cafeyi ayakta tutmaya çalışan biri.En önemliside çiğ köfte toplantılarımızn ev sahibi:)
Eğitim gönüllüsü,öğrenci babası, yardımsever, cömert, nizip sevdalısı.
sevgili devriş abimi misafir perverligiyle tanırım nizip.com buluşma adresi
Bonkörlüğü dillere destan zaten maddi çıkarlara bakmayan prensip sahibi iyi ahlaklı sorunları çözümkar yaklaşan ve memleket sevdalısı bir abimiz...