foto yükledimmm.neden hala sitede yok..onaylanması için kaç saat geçmesi gerekiyor....açıklama istiyorummmm..mümkünmü...
Yazdırılabilir Görünüm
foto yükledimmm.neden hala sitede yok..onaylanması için kaç saat geçmesi gerekiyor....açıklama istiyorummmm..mümkünmü...
Net olan bir tane idi onuda az önce onayladım. Osmanlı parkı kapısının daha net fotolarını galeride bulabilirsin.
tamam..tşk ederim..bende dıyorum diğerleri nedne cıkmadı...
...:) abi resimlerin numaraları cıkıyor..görüntulerı yok..o yüzden yanlışlıkla yollamışım...:)
o zaman dosyanda seceneklere tikla ordan sembol yap dene i$te .numaralar cikmaz o zaman
sakalli fotomu yukleyecem ama tırsıyom senden..makaraya alırsın...:)
admin abi..ben fotomu yukleyecem yalnız..ana sayfada son yuklenenlerde cıkmasın..reklama gerek yok....:)
komik bir fotoğrafsa, nizip.coma yüklemeye gerek yok. resim ekle gibi yüzlerce resim depolayan site var.
yav önce internette taratcan direk ordan yayini bura vercen :) bugun alistim ya artik akil veririm
internetten resimi upllood etcen o adresin en altindakini kopyalayip grafik ekle yerindeki http yi silip ora yapistircan
anlamadım bunlar ne için yapacam...admin abi...ben foto yolladım benım fotoyu cıkmadı hala..
sağ kulağınızı sol elinizle gösteriyorsunuz :)