Uydudan çekilen en net Nizip merkez fotoğrafını sizle paylaşıyorum. Resme tıklayarak daha büyük boyutta inceleyebilirsiniz.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Adminim bu resim biraz eskiye benziyo yoksa ben mi benzettim?
Yeni çekim değil demek istediğim...
Bizim evi göremedim.
Keşke biraz daha büyük boyutta resmi inceleyebilseydik. Resmi zoom yaptıkça dağılıyor. Ama Stadyum net olarak gözüküyor...
Osmanlı parkı yapılmazdan önceki hali. Daha detaylısı için uğraşıyoruz, ilgili firma uygun görürse bizle paylaşacak. Daha önceki görüşmemizde isminin açıklanmasını istemediği için yayınlamadım.
google earth a aylik üye olunursa günlük görüntüler geliyor galiba.ayda 9 dolar falan .
ama admin earth imiz var bizim sagolsun.di$ciden carsi cami meydanini canli yayin yapiyor.ALLAH RAZI OLSUN.bazen gecen tanidiklari ayirt edebiliyorum
bu fotonun değeri 20.000 ytl. Bahse konu firma bunu bize düşük boyutta yayınlanmak şartıyla bedelsiz verdi. Bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bizlerde size teşekkür ederiz admin'im benimde gözüme osmanlı parkı çarpmadı stad'ın çevresi boş görünce affınıza sıgınarak bende bir sordum tekrar teşekkürler...
20.000ytl bir foto için israftan başka bişey değildir...düşük boyutta bir fotonun eklenmesi çok mantıklı olmuş...saygılarımla
Tam Başkan olacak adamsın Admin. Eline sağlık; çok hoş olmuş. Yeşillik alanlar ne kadar da güzel görünüyor. Bulunduğumuz coğrafyanın en büyük ırmağı yanıbaşımızda ancak faydalanamıyoruz. Çok yazık.
20 bin ytl mi bu ne ya adamlar sanki natonun gizli bilgilerini satıyor.
arkadaşlar bunlar ticari fotoğraflar ve 20000 tl ye alınıp parça parça satılıyor. firma bunu bize sağlamakla büyük bir jest yaptı.
Abi mesleği terk mi edek nedek fotograf alıp satsak bize yeter galibaa:)
Daha net olabilirdi