arkadaþlar buraya sizden þehrimizi nasýl güzelleþtirebiliriz konusunda fikirlerinizi bekliyorum..sokak lambalarýndan kaldýrýmlara parklardan sosyal etkinliklere....haydi görüþlerinizi bekliyorum...
Yazdýrýlabilir Görünüm
arkadaþlar buraya sizden þehrimizi nasýl güzelleþtirebiliriz konusunda fikirlerinizi bekliyorum..sokak lambalarýndan kaldýrýmlara parklardan sosyal etkinliklere....haydi görüþlerinizi bekliyorum...
1)Nizip'in giriþi týpký bir köy giriþi gibi dutlu kavþagýndan tiryakiler petrolün oraya kadar duble yol yapýmý bir an ewwel baþlatýlmalý
2)Cumhuriyet mahallesi trafiðe kapatýlmalý kaldýrým olmamak þartýyla kilit taþý döþenip modern bir tursit çarþý görünü olmalýdýr yerli ve yabancý misafirler kolayca alýþ-veriþ yapacaðý bir çarþý olmalý
3)Nizip'in bütün refüjleri çimle ve top aðaçla yeþillendirilmelidir.
4)zeugma'ya sahip çýkýp hafta sonu su sporlarý yapýlmalýdýr.
5)Uzun çarþýdaki tarihi sit alanlarý restore edilip türkü cafeler haline getirilmelidir.
6)Uzun çarþýdaki tarihisit alanalrý restore edilip butik oteller yapýlmalýdýr.
7)Þehir stadyumu,kapalý spor salonu,tedaþ,ve halý saha yýkýlýp kültür merkezi (sinema,bowling v.s. gidi genler için faliyet yerleri açýlmalýdýr.
8)Kahvelere belli standartlar gelmelidir her köþe baþýnda kahve gençlere kötü örnek teþgil etmektedir.
9)Asfalt çalýþmalrý yama þeklinde deðil tek boy asfalt yapýlmalýdýr.(Yollarýn her yeri yama )
10)Çok iyi bir alt yapý yapýlmalýdýr.
11)Halkýmýza modern þehir anlayýþý anlatýlmalýdýr.
12)Geniþ bir alana Anýt dikilmelidir
13)Ve hatta Atatürk bulvarýndaki orta refüj kaldýrýlýp Metal ince refüjle modern þehir örnek teþkil etmelidir.
14)BU MESAJ DÝKKATE ALINMALIDIR:D:)
öncelikle cadde 27 teþekkürler..arkadaþlar haydi sesimizi duyuralým...
nizip bana göre zaten çok güzel bir þehir.
ama tabikide her büyük il ve ilçenin oldugu gibi nizipinden eksikleri yok deðildir.
emnimki zamanla gerek halkýmýzýn duyarlýlýðý gerekse belediyemizin baþarýlý çalýþmalarý sonucunda güzel ilçemiz daha da güzel bir görünüm alacaktýr.
burda sadece belediyeye degil bütün nizipli hemþerilerime görev düþüyor.
öncelikle çevreye duyarlý olunmalý elimizden geldigi kadar yeþile ve temizliðe önem vermeliyiz.
bence þimdiki belediye ilçemizi güzelleþtirmek için gerekli þeyleri yapýyor sadece bir öneri olarak nizip'in giriþinin biraz daha modern olmasý lazým diye düþünüyorum...