Evet konumuz sanal bıle olsa basbakan olsanız ne yapardınız
günlük sıyası olayları malzeme yapmadan konusalım lütfen
ve konuyu dagitmadan sadece fikirlerimizi yazalim.biri birinin düsündügünü kopyalayip dalgasini gecmesin vs vs
Yazdırılabilir Görünüm
Evet konumuz sanal bıle olsa basbakan olsanız ne yapardınız
günlük sıyası olayları malzeme yapmadan konusalım lütfen
ve konuyu dagitmadan sadece fikirlerimizi yazalim.biri birinin düsündügünü kopyalayip dalgasini gecmesin vs vs
1.HALKI ZORLA KITAP OKUTTURUR VE SÖZLÜ YAPTIRTIRDIM
2.petrole bagimli kalinmaktansa cevrecileri dinlemez nükleer santraller acardim(cevreci örgütlerin cogu petrol sirketlerinin finansmaniyla islerini yürütüyor)
3.tarim da calisanlari özel olarak ödüllendirir ,hayvanciligi desteklerdim
4.fabrika sahiplerinin, sigortasiz isci calistiriyor diye FABRIKASINA EL KOYARDIM
Beni başbakan yapmazlar, kominist bu derler.
1- Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında Maden araması çalışmasını yaptırırdım.
Bütçe bulamazsam 1 veya 5 liralık vergi koyardım her ay verilen KDV beyannemesine.
2- Özelleştirmelere son verir. Karlı kurumları devletleştirir ve halkın denetimine açardım.
3- Toprak Satışlarını iptal eder ve geri Türk vatandaşlarına iade edilmesi için kanun çıkartırdım.
4- Güneydoğu da bulunan 5-10 haneli köyleri birleştirir içinde Jandarma, Okul, Sağlık ocağı vb Devlet hizmetlerini var olacağı kasaba haline getirdim.
Eski köylerinde ki tarla, arsa kadar olan mallarına karşılık yeni kurulan kasaba etrafındaki Hazine arazilerine hibe eder 5 yıl ekilen ürünlerden vergi almazdım.
Bu sayede hem köy halkını terörden kurtarır hemde ekonomilerine destek olunurdu.
5- Mit, Jandarma, Emniyet İstihbarat birimlerini birleştirir. Türk İstihbarat Daire Başkanlığı Teşkilatı adı altında toplardım.
6- Sadece Devletin bekasını ve Türk Milletini düşünen Bürokrat yetiştirilmesi için Türk İstihbarat Teşkilatı, Asker ve Polisin desteği ile Üniversite kurardım.
7- Cumhurbaşkanlığının yetkilerini kısıtlardım.
8- Yök 'ü kaldırır Üniversitelerin özgür ve sadece Bilim ve Teknoloji ile ilgilenmesi için kanunlar düzenlerdim.
8- Medya sahiplerinin başka iş yapmalarını yasaklardım.
9- Vatana İhanet Kanunu çıkartırdım.
10-Milli Savunmaya önem verirdim. Yerli sermaye ve Türk Mühendislerini teşvik ederdim.
11-Okullarda adam gibi uygulamalı Din Eğitimi verilmesi için kanun çıkartırdım.
12- Hükümetlerin keyfi uygulamalarını engellemek için Polis teşkilatını İçişleri bakanlığının elinden alıp Türk Silahlı Kuvvetleri gibi belli bir teşkilat yapısına ve disipline girmesi için kanun düzenlerdim.
Başbakan olmak istemezdim, çok ağır bir yük. Bizler evlenip bir kişinin bile idaresini vebalini yüklenmekte bile tereddüt ederken, milyonların vebalini sırtlanmak çok ama çok zor. Allah başbakanımıza yardım etsin.
Fiziki olarak gelişimimizi sağlardım.
Yani Aç insandan ve muhtaç insandan bu ülkeye fayda gelmeyeceğini düşünüp önce halkın cebine para girmesini sağlardım. sonra kültürü, sosyal yapıyı, eğitim kurumlarını düzenlerdim.
Amiyane tabirle Aç ayı oynamaz arkadaşlar. Önce halkı doyurucaksın sonra avrupa ülkeleri gibi bilime teknolojiye yönelteceksin.
Ülkemizde hala üç kuruş için sigortasız çalışan, yardım kuyruklarına hucum eden, burs için kapı kapı dilenen, iş umuduyla siyasilerin bacalarına yapışan, doğusunda hala aç uyuyan insanlar olduğu müddetçe biz gelişmiş bir ülke olamayız.
Birgün basbakan oldugumda o zamanki duruma bakıcam ve sizlerede anlatacam az kaldı 25 yıl sonra oralardayım:)
ben başbakan olursam para yı tedavülden kadıracam..
bütün gecekonduları yıkacamm..apartmaan dıkecemm
gecekondu sahıplerını hepsını apartman dairesi verecem gecekonduları yıkacam yeşil alan yapacam..
herkese zorla haftada bi kıtap okuturacam yazılı yapacam..
naylon posetı yasaklayacam...
sıgara uretımı yasaklayacam
benii seçinnn bütün ilçeleri il yapacam...
ben bekar evlenme çağına gelmiş gençlerimizi örneğin gökhan abiyi evlendirirdim :D :D :D :D
konunun mesajinda kopyala yapistir yapmayin dedik.dinlyen kimki.neyse ben artik konu acmayacam.
bunu yapmaniz yazani ciddiye almamak demektir.
sakallı kardeş hiddetlenme hemen. ne var yani ahmet amca kopyaladıysa konunun dışında birşey yazmamış, konuyu dağıtmamış.
hem nizip.com kimsenin tekelinde değil ki , benim konuma kopyala yapıştır istemiyorum demeniz yanlış zaten. buraya yazılan konular herkesin malı olur ve gerektiğinde insanlar kopyala yapıştır yapar.
sen bunu yazarak zaten ayrica konuyu dagitmissin akhenaton.
hangi konu 6 . yorumdan sonra dagilmamis.
hem konu benim degilmi tekelime almakda ne demek oluyor.benim konuma yapilmasin o kadar.
ben baskasinin konusuna dagitirsam onlarda beni uyarsin
konu senin olabilir ama site senin değil :) ve illaki birilerini birileri uyaracaksa bunu modaratör arkadaşlar yapsın. sizin yapmanız insanları incitebilir.
başbakan olsaydım herkese bir pisikolog ve haftada bı terapiye yollardım
insanların anlayışlı ve sakin olmalarını sağlardım..kavga gürültü mız mızlananı kellesini kestirirdim yada sakalini yada saçını kestirirdim..badirye deyza ile mamet ammi yi evlendirridim..