Yüksek aydınlatma drek dikimimiz devam ediyor bunlardan birinide yavuz sultan selim bul.ile kanuni sultan bul. Kesiştiği yere dikdik
Yazdırılabilir Görünüm
Yüksek aydınlatma drek dikimimiz devam ediyor bunlardan birinide yavuz sultan selim bul.ile kanuni sultan bul. Kesiştiği yere dikdik
ben onu ısıklı tabela sandım...:)
yok kardeş onların yapımına başlandı bilbord olarak yapılıyor şu anda turistik otelin oraya yapılıyor
Şu Yavuzsultan Selim bulvarına da bir el atsanızda, şimdiden ağaçları dikilse orta refujları yapılsa.
orası merkezi değil ama..adlıyenın orası ıyı olurdu...adlye kavsagınada bilbord yapırsa beledıye ye reklam ıcınde gelır olurdu.sayıları cogalsa..
burda direk lambaları gündüzdemi yanıyo
yo yanmaz..neresi sizin orası..mahalle sokak..
neresiydi fatih sultandı galiba
öglen 3gibi hava aydınlıktı lambalar yanıyodu bikaç kez camdan bakarken farkettim
ooooo sende ya..oturdugun yeri bilmıyorsun..yolda bi şey olsa hastaneye götürseler ..nerde oturuyosun deseler ne dıyeceksın merak edıyorumm..bu sana ait bı sey degıl zaten ınsanların cogu oturduklerı adresı bılmıyolar...mahalle sokak vermen gerek bakılması için..?muhtemelen arızalanmıstır..
Daha modern bir nizip için haydi degerli nizpliler herşeyi belediyeden beklemiyoruz...
çöpleri yere atmıyoruz..kaldırımlara eşya koymuyoruz...
186 elektırk arızayı ara yarın..adresi ver..yaparlar...( ev tlf nundan ara..cep ten ararsan gaziantep tedaş çıkar..)
ama burda bissürü apartman var niye baskası demiyo bi benmi farketmişim belkide yapılmısta olabilir cünki 2 hafta önceydi benim gördüğüm sonra bidahada fikkat etmedim belkide yapılmıstır. neyse yarın bakarım bi:)
bu aydinlatma isinin maliyeti ne kadar ve kullanilan enerji kim tarafindan karsilaniyor?mahallelimi yoksa tedas belediye?hangisi bi zahmet bilgi verebilirseniz