arkadaþlar bu sakallý mamet ammi niziplimi tanýyamadým ben
Yazdýrýlabilir Görünüm
arkadaþlar bu sakallý mamet ammi niziplimi tanýyamadým ben
kimlerdensiniz ve nerede yaþýyorsunuz
bende nizipliyim ama nizipten 21 sene oldu çýkalý
kusura bakma böyle sorgular gibi oldu ama
tanýmak istedim sizi
ben eski nizipsporluyum ve sebze halinde dükkanýmýz vardý
almanyadayim keretliyim.ya siz
önemli degil kardes tabiki taniscagiz ama biraz uzun yazarsaniz sormak isteidiginizi hem yer kaplamamis olur.ve asil konu dertlesmek mamet amminizden derdin varsa söyle dinliyim emmisi.bizim evde tam sebze halinin karsisiydi yasiniz kac
keretli bi abimiz vardý hayri özkent beraber çalýþmýþtýk bi ara eczanede
ben þu an 44 yaþýndayým sebze halindeki dükkanýmýz 11 numara idi yani ben rahmetli saraç mamedin oðluyum
ben daha 29 yasindayim abii ama sarac mahmedi duydum.evimiz pamukcunun yan tarafindaki 3 katli evdi-keretli hasanin evi
Yoksa siz keretli hasanýn oðlu veya torunumusunuz hey gidi eski günler hey sizin evin yan tarafýndý kuþçu abekir ammi vardý vayda damýnda kuþ uçurduk bak hele ya þimdi bi hüzün çöktü üstüme valla
Rahmetli Saraç Mamed çok aðýr bir adamdý Allah rahmet eylesin, yaþýmýz küçüktü ama babam rahmetliyle sebze halinde hep Saraç Mamedin yanýna gider alýþveriþ yapardýk, yalan dünya.
Mustafa bey sizin kardeþiniz mi veya amcanýz oðlu da olabilir Mehmet Kökoðlu benim ilkokul arkadaþým aþaðýdaki linkteki fotoðrafta sað orta sýra 1'nci foto,
http://www.nizip.com/gallery/files/1...kokulresim.JPG
Çok uzun zamandýr görmüyorum,
yukarýdaki fotoðrafta tam 28 öðrenci,1 öðretmen,bir de kucakta çocuk var.yani toolam 30 kiþi,o zamandan bu zamana ilerleyeceðimiz yerde gerilemiþiz.þimdi özel okullarda mevcutlar az,devlet okullarýnda ise balýk istifi,týka basa dolu.bir de yüzlerdeki saflýk,temizlik ve masumiyet olaðanüstü...teþekkürler Kasým Böler.
Evet yukarýdaki resimde amcam oðlu mehmet kökoðlu var.Þuan istanbulda yaþýyor.Þimdi bu resimdekilerin çoðunu tanýyorum.Allah herkese saðlýk afiyet versin
Sevgili Kasým Böler siz bu resimde ön sýrada oturanlardan soldan 3.müsünüz.sanki öyle hatýrlýyor gibiyim, bide babanýzýn ismini bi söylerseniz hatýrlarým.
Ben orta sýrada soldan ikinciyim, sizin bahsettiðiniz (oturanlar soldan üçüncü) Kadir Bölükbaþý
Babamýn ismi Tevfik Fikret Böler
Kasým abi ben sizi en alt sýradaki soldan 2. olarak tahmin etmiþtim.
Merhaba kadir bölükbaþý hoþ geldin
bizde sizden bahsediyorduk ben sizi kasým beye benzettim.ama o söyleyince bi daldým eskilere buldum sora senin yanýnda oturan iþ bankasý müdürünün oðluydu dimi