Milletvekili Sarı'nın Yeni Yıl Mesajı
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yaptığı açıklamada Nizip halkının yeni yılını kutladı. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan açıklamasında, "Yeni yılınız kutlu olsun. Her yeni yıl bize yeni bir başlangıç duygusu, tazelenme fırsatı ve canlı ümitler getirir. Bütün kültürlerde yılın ilk günü sevinç günüdür. Yeni yıl, yenilenmedir, niyetlerimizi, arzularımızı gerçekleştirme yolunda yeni bir zaman güzergâhına girmektir dedi. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yapmış olduğu açıklamada İsrail’in Filistin’li kardeşlerimize yapmış olduğu zulmü şiddetle kınıyorum. 2008 yılını böyle bitirmek istemezdik, maalesef Müslüman kardeşlerimizi katledilmiştir. 2008 yılını hem krizden dolayı hem de Filistin’de yaşanan katliamdan dolayı üzüntülü bir şekilde bitiriyoruz şeklinde konuşan Başkan Akdoğan, inanıyorum ki 2009 yılında bu sıkıntıları bertaraf edeceğiz. Ülkemizin, Milletimizin ve Devletimizin daha güzel günlere kavuşacağını ümit ettiğini belirten Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Yeni yılın ilçemize, ülkemize ve dünyamıza sağlık, güven, barış ve 'adalet' getirmesini temenni ediyorum dedi.
Devamı İçin Tıklayınız...
Milletvekili Sarı’nın Yeni Yıl Mesajı
Gaziantep milletvekili Mehmet sarı, yaptığı açıklamada, Gaziantep ve Nizip’lilerin yeni yılını tebrik ederek, 2009 yılının; Türk milleti ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ettiğini söyledi. Sarı, “Türkiye’mizin, AK Parti iktidarıyla önemli hamleler yaptığı bir yılı daha geride bırakırken, 2009 yılında da birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde çok önemli atılımları gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. Türkiye geleceğe daha emin adımlarla ilerlemekte, terörün kökü kurutulmakta, yasal reformlar birbiri ardına gerçekleştirilmekte, ekonomideki iyileşmeler artık halkımıza yansımaya başlamaktadır. 2009 yılı ülkemiz açısından birçok şeyin sonu olurken, pek çok şeyinde başlangıcı olacaktır. Halkımızın sınırsız desteği ve sarsılmaz metaneti, hükümetimizin ve askerimizin kararlılığı sayesinde Allah’ın izniyle ülkemiz PKK teröründen, bir daha geri gelmemek üzere kurtulacaktır. Ekonomik krizler, izlenen isabetli politikalar sayesinde artık kolay kolay yaşanmayacaktır. Türkiye 2008 yılında sağlanan siyasi istikrarla birlikte, yeni yıldan itibaren yapılacak atılımlar, kanunlardaki reformlarla, dünya devletleri arasında ilk sıralara yerleşmeyi hedeflemektedir. Bu hedeflere, millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, bıkmadan, usanmadan ve sarsılmadan, birbirimize kenetlenip çalışarak ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor. Cenabı Allah’tan sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.
Devamı İçin Tıklayınız...