-
NİZİP SPORDA
NİZİPSPOR ticari bir işletme gibimi işletiliyor veya dost,ahbap-çavuş ilişkisi içerisindemi yönetiliyor. Nizipsporun amacı ne?.
Amacı ilçe ve Türk futboluna fayda ise, neden araştırma yapılıp ilçemizdeki dışardan gelen üniversiteli arkadaşlarım takıma kazandırılamıyor.bu kulübe yarar sağlıyacağını biliyoruz ve Nizipsporun şuanki durumunuda biliyoruz. Neden araştırma yapılıp futbolcu aramıyorlar. Şuan benim bildiğim FENERBAHÇE alt yapısında yetişmiş ve şimdi burada okuyan 2 tane kaliteli arkadaş var. Bunların yanında profesyonel futbol oynayacak 4-5 tane futbolcu var.. Yoksa hatırla takımmı kuruluyor..
-
Öneriniz bence dikkate alınmaya değer, fakat uslubunuzu yanlış buluyorum. Bunun yerine .
" Yüksek okulda kaliteli futbolcu arkadaşlarım var, bunları da değerlendirelim. İsterseniz sizlerle tanıştırırım" .
gibi bir ifade kullansaydınız, bence herkesin gönlünü almış ve 1-0 öne geçmiş olurdunuz. Bu ayrı mevzu... Umarım ki yönetimde, birşeyler yapmaya çalışan arkadaşlar yine de önerinizi dikkate alıp, okuldaki gençlerle irtibata geçeceklerdir..
-
sayın abim üslubumda ne yanlışlık varki böyle dediniz..
siz herhalde gerçekler yazılınca üslüp yanlış diyorsunuz..
siz böyle davranırsanız demekki siz memnunsunuz Nizipspordan..
bana söylermisiniz hiç araştırılmışmı..
benim amacım Nizipspor gelişmesi için,.
milleti kırmak için değil abiciğim..
üslüp yanlışlığı buysa haklısınız..
eğer yönetici görevini yapmıyorsa teşekkür etmem mi lazım..
ona yapmadığı görevini tekrar hatırlatmak mılazım saygılar mehmet abiiii.!!.
-
slm pirate 382.kardeş senin dediklerine hak veriyorum iyi futbolcular oynamalı ama yönetim nerden bilecek böyle oyuncuların Nizipte var olduğunu.eğer gerçekten arkadaşların iyise gelsin Nizipsporun antrenmanlarına çıksınlar.zaten Nizipsporda iyi futbolcular arıyo.hem Nizip kazanır hem arkadaşlarımız kazanır hem de üniversitemiz bu işten karlı çıkar.şimdi senin yapman gereken Nizipsopr şehir stadına gidip ordann bilgi alman.tamam mı.ama bu işin peşini sakın bırakma.anlaştık mı..
-
pirate 382 arkadaşım,bende Nizipspor yönetimindeyim ve aynı zamanda Nizip yüksek okulunda öğrenciyim,bu konuyu biz daha önce araştırdık ama böyle yetenekli bulamadık,varsa eğer senin bildiğin bizimle irtibata geç lütfen gerekeni yapalım...ayrıca hatıra binaeyen hiç bir futbolcu alınmadı.....
Uzun süren araştırmalar ve denemeler neticesinde futbolcu seçiminde itina gösterildi ve hatta 9 futbolcu Gaziantep üniversitesinde halen öğrenim görenlerden.......
Öyle hatır gönülle işimiz olmadı bu takım Nizip i temsil ediyor hakeden ve gücümüz nisbetinde tranferler yapmaya gayret ettik....
Ayrıca takımızın kadrosu çok iyi ilk altı hafta mağlubiyet almadık ve oynadığımız her karşılaşmada rakip takımlara karşı bariz üstünlük sağladık ama malumundur haksız bir şekilde 5 futbolcumuza 2 şer maç ceza verildi 2 de sakat futbolcumuz olunca yinede yedek kadroyla üstün oynamamıza rağmen 2 hafta mağlup oldu bu futbolda var....
Bu hafta cezalı ve sakat futbolcumuz kalmadı ilk maçımızı gelip izlersen takım hakkında yorumunu yaparsın......
Lütfen bizimle irtibata geç dediğin futbolcuların ismini yaz gidip görüşelim işallah senin dediğin gibidirler ve takımımıza kazandıralım.....
-
Dostum öyle kulaktan duyma laf söyleme,sen yok fener altyapısı yok kaliteli futbolcu yok hatır işi futbolcu diyorsun hani nerede bunlar bilmiyor ve tanımıyorsun...varsa ver isim görüşelim diyoruz falanca kişi bilir ona sorun diyorsun..ama burada da bol keseden yazıyorsun....
Birşeyin doğruluk payını araştır cevap hakkın doğunca şu isimler de...ama sende bilmiyorsun ki yazasın.....
Biz daha önce söylemiştik her türlü seviyeli eleştirilere açığız diye,,ama eleştiri yaparken savunduğun doğruyu da söylemek zorundasın......
Kulaktan duyma ile olmaz biliyorsan bu iş..kaliteli fener altyapısında oynamış profosyonel 4 tane futbolcu diyorsun ama bir tanesini dahi tanımıyor ve söyleyemiyorsun..
.
-
ya acun abi arkadası iyi doldurmuslar iste anlamıyormusun tartıstıgına degmez
-
burda durak yokki dolmuş olsun sayın acun ve mslkaya bey bilmiyorsunuz araştırmıyorsunuz yorum yapmayın.ben size adresi söyleyeyim gidin görüşün a.gaffar iş hanı1.hkatta yabancı dil çevirmenliği yapan Burak var onun yanına gidin ve görüşün dolmuşa değilde taksiye binmenizi tavsiye ederim.burak size diğer arkadaşlarıda gösterecek.ok..
-
Dostum elin adamı uzaya giderken sen hala taksi arıyorsun,boş yere konuşma,dışarıdan da boş yorum yapma...yönetim olarak verdiğin isimleri buldum verdiğin isim ile görüştüm geç sen bunları fener alt yapısı mener altyapısı diyorsun halı sahada her insan kendi kanınca top oynar ...
Bu kişilere antreman tarihi ve saati verildi..buyurup geleydiler....Takımın teknik sorumlusu bir izlesin sonra konuşalım ama malesef bu insanlar gelemediler.......
Çünkü öyle senin anlattığın gibi bir futbolcu yok.......
Bu bakımdan ciddi anlamda bir önerin varsa buyur kendin gel görüşüp değerlendirelim...Nizipspor hepimizin takımı ilçemizin takımı yaşatmak ve ilerletmek için gerekeni hep beraber yapalım.....
-
ABİ GİT ÇOCUKLARLA KONUŞ ONDAN SONRA GELİM OK KONUŞMASIZ EDEBİYAT PARÇALANMAZ..
-
BU TAKIM DISARIYA BAGIMLI KALDIGI SÜRECE BASARININ GELMEYECEGI KESIN 100BIN NUFUSLU YERDE 20 TANE GENC BULUNMUYORSA BEN ŞİMDİYE KADAR ANTRENORLÜK YAPAN HOCALARI KINARIM..
.
-
arkadaşım bizde bundan bahsediyoruz