-
bu nasıl gazetecilik
geçenlerde bir haber sitesine yorum yazdım ve yazdığı haberi eleştirdim ama içinde de küfür veya kötü bir söz yokken yorum ilk başta yayınlandıktan sonra geri silindi. böyle gazetecilikmi olur kardeşim yorumlarımızı sileceksen neden yorum ekleme yeri yapmışsın..
böyle gazetecilik gördünüz mü siz hiç işlerine geldiği gibi hareket ediliyor.kendileri hakkında iyi yorum yapılmışsa kalıyor eğer kendileri hakkında kötü eleştri yapılmışsa hemen siliyorlar.
ne iş anlamadım.
Edited by - mahmuttt on 11/24/2006 08:58:49 AM
-
kardeşim nizpte sen böyle dersen o böyle derse nasıl birlik beraberliği tessis edeceğiz gazetecilerde insandır hata yapabilirler bize düşen yakışıksız olaylarda onları ikaz etmek yoksa ortalığı alevlendirmek değil.kişilerin birbirleri ile atışması basın ve internet yolu ile olmamalı biz burada Nizip için neler yapabiliriz onu tartışıp gündeme taşıyalım.elimizden gelirse her ortamda Nizipliği savunalım ne dersiniz
-
alıntı:
"quote" alpertunga demişki:
kardeşim nizpte sen böyle dersen o böyle derse nasıl birlik beraberliği tessis edeceğiz gazetecilerde insandır hata yapabilirler bize düşen yakışıksız olaylarda onları ikaz etmek yoksa ortalığı alevlendirmek değil.kişilerin birbirleri ile atışması basın ve internet yolu ile olmamalı biz burada Nizip için neler yapabiliriz onu tartışıp gündeme taşıyalım.elimizden gelirse her ortamda Nizipliği savunalım ne dersiniz
asıl benim demem daha önemli çünkü ben Nizipteyim ve tanıdığım kişiler eğer ki yabancı biri olsa ve yazılanlara göre yorum yazsa ve o da silinse peki bu nasıl olacak
-
bu sitede de görüş belirtebilirsiniz ama yaklaşım tek taraflı olmaz bir olayda taraf olunmaz ortaya girilir güzel şeylerden bahsedelimki herkes utansın
-
ben burda nerde taraf tuttuğumu anlamadım ama sen tek taraflı diyorsun ve ayrıca bu sitede de görüş belirtebilirsin ve bende görüşümü belirttim ama yine de sen tek taraflıo davranıyorsun diyorsan öyle olsun ne diyeyim artık