...........
Yazdırılabilir Görünüm
...........
Bir anne Asla Çoçuğu için kötü olanı yapmaz. Siz büyürken hiç ailenizden dayak yemediniz mi. Ne değişti. Yemeseniz Neyiniz Değişik olurdu.
Saçma Sapan Bir konu!
ben de bı kaç defa şahit oldum..cocuk düşüyor..kaldırıyor bide tokat..hani bakamıyorsan yapma..cocuk dogurmakla anne baba olunmuyor....
Hakan kardeşim sanırım okuduğunuzu pek anlamamışsınız.
ne yazıkki bu tür manzaralarla sık sık karşılaşıyoruz ....
..............
Allah'a şükür bu yasıma kadar annemdende babamdanda bi fiske tokat yemedim ve siddetin her türüne karsıyım o kişinin anneliğindende süphe duyarım hadi çocuk bi hata yaparda caydırıcı olsun die bi tokat atar ki bunada karsıyım ama hadi öyle olsun diyelim.. sen git düsen çocuga sanki bi kusuru varmıs gibi bide vur yok öyle yani.. burdan bütün annelere babalara sunu cok acık söylüyebilirimki eger bakamıycaksanız iyi sekilde egitimini veremeyecekseniz gereken ilgiyi alakayı gösteremiyecekseniz çocuk yapmayın sadece sadece dünyaya getirmek değil annelik babalık.. dilruba arkadasımızın böyle bi konu acmıs olmasından dolayı kendisine tesekkür ediyorum hakan bey sizede bikaç kelime söylemeden gecemiycem konuyu sacma buluyo olabilirsiniz ki bana göre sacma ve gereksiz olan bişi varsa bu acılan konunun içeriği değil o annenin tutumudur, ben olaylara asla yüzeysel bakmam böyle olayların detaylarına indiğiniz zaman karsınıza inanılmaz boyutlarda sonuclar cıkıyo ailesinden siddet görmüş yada sevgisiz bi ortamda büyümüş çocukların hemen hemen tamamına bakın erişkin dönemlerinde hep ya hata yapmaya ya suc işlemeye daha meyillidirler artı o sekilde bi ailede yetiştikleri için siddeti dogal bi eylem olarak kabul edip ileriki yaslarında eslerine cocuklaına çok rahat uygulamaktadırlar... biliyorum baya lafı uzatmısım ama çok kızıyorum böyle seylere elimde değil.. tv lerde hemen hemen her zaman izliyoruz adamın yiyecek ekmeği yok en az 10 tane cocugu var neyine güvenip yapıyolar o kadar cocukları anlamıs deilim ne hakları var onlarıda bu kaosun içine sürüklemeye.. aslında yasak gelcek durumu olmyan 2 den fazla çocuk yapamaz diye.. ahh o günleride görürüz insallah bi söz varya kimi bilir bulamaz kimide bulur bilemez diye buraya cuk oturuyo işte...