Birecik Barajı’ndan Eğitime Destek
Birecik Barajı Anonim Şirketi, Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulunun başlattığı Hafta sonu kurslarına destek verdi. Okul tarafından açılan SBS kurslarına devam eden Aşağı Habip, Yeni Akpınar, Karababa, Boztepe, Aşağı Akpınar ve Yeni Yapan (İncirli) mezrası bulunan öğrencilerin kurslara rahat gidip-gelmesi amacıyla servis tuttu. Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Demir’in katkılarıyla Öğrenciler hafta sonları herhangi bir ücret ödemeden SBS kurslarına geliyor. Yeni Akpınar Köyü Muhtarı Mehmet Nuri Demir, bu örnek davranıştan dolayı köy sakinleri adına Birecik Barajı Genel Müdürü Sami Sevinç’e ve Dr. Mehmet Oğuz Hengirmen’e teşekkür etti. Aşağı Akpınar köy sakinlerinden Mehmet Gül ise geçen yıl kızım Bağlarbaşı Köyünde Hafta sonu açılan OKS kurslarına gidiyordu. Okul Müdürü Mustafa Demir’in çabalarıyla Birecik Barajı çocuklarımızın ücretsiz hafta sonu kursa gitmelerini sağlamıştı. Bu sayede kızım Seher Gül, Birecik Sağlık Meslek Lisesini kazandı. Kızım Ceylan Gül’de Birecik kız Meslek lisesinde okuyor. Bu nedenle örnek davranışlarından dolayı Birecik Barajı Yetkililerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Demir ise Birecik Barajı Anonim Şirketi, okulumuzun sosyal ve kültürel yönden başarılı olmasında gerek okulumuza basketbol potası, gerekse futbol takımımıza forma yaptırarak eğitime katkıda bulunmuşlardır. Ben de Okul Müdürü olarak öğrencilerim adına Birecik Barajı Anonim Şirketi Genel Müdürü Sami Sevinç ve desteklerinde bizleri yalnız bırakmayan Dr. Mehmet Oğuz Hengirmen’e çok teşekkür ederiz dedi. Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencilerinden Cuma İnanç, geçen yılda SBS kurslarına geliyordum. Bu yılda SBS kurslarına devam ediyorum. Geçen yıl yapılan SBS sınavında 402 puan aldığını söyleyen İnanç, bu yıl daha yüksek puan alacağını belirterek eğitime destek veren Birecik Barajı Anonim Şirketi yetkililerine ve okulumuza teşekkür ediyorum dedi.
Devamı İçin Tıklayınız...