-
Motosiklet Kazası
Trafik Kazası dün saat 14:00 sularında Fevzi Paşa Mahallesi Erenler Sokak’ta yaşandı. 27 N 2728 plakalı motosiklet’e bir başka seyir halindeki plakası ve sürücüsü belirlenemeyen motosiklet sürücüsü çarparak Mehmet Koyuncu’nun yaralanmasına neden oldu. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü Mehmet Koyuncu çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilerek tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan diğer motosiklet sürücüsü ise görgü şahitleri tarafından ayıplandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri plakası ve sürücüsü belirlenemeyen motosiklet sürücüsünün peşine düştü. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra motosiklet sürücüsü olan Mustafa Kurt polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kazaya neden olduğu iddia edilen 27 KY 422 plakalı motosikleti ile birlikte yakalanan sürücü Mustafa Kurt ifadesi alınmak üzere Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Devamı İçin Tıklayınız...
-
Bir motosiklet sever olarak motosiklet kazaları beni çok üzüyor, heleki Nizipte motora binenlerin hiçbir koruması olmadan bu araçlara binmesi tam bir *******, ben sordum birkaç motosikletliye kask neden takmıyorsunuz diye, kışın takik tama yorum dediler kışında soğuktan korunmak için takıyorlarmış, sanırım takanada acaip bir gözle bakılıyor ama motosikletin kaportası kullananın kıyafetidir, motosiklet düşmek için yapılmış bir alettir binerken düşeceğim diye bineceksin ama Anadoluda herkes böyle biniyor.
Ben Türkiye Motosiklet Federasyonunda hakemlik yapıyorum İstanbul bölge hakemiyim, yakında siteye motosikletle ilgili bir başlık açacağım ve bu başlık altında motosikletle ilgili bilgiler ve dünya haberlerini vereceğim, sanırım ilginizi çekecektir.
Nizipte çekmiştim bu resmi
SAĞLAM KAFA SAĞLAM KASK İÇİNDE OLUR.