Paraya ihtiyacı olanlar buraya.
<p align="center" Allah rızası için Bu konuyamesaj yazmadan çıkmayınız. Yemin verdim ona göre..<p align="left" Nizip’imizin hayır sever insanı, ???????????? , muhtaçlara birer cumhuriyet altını dağıtıyor..<p align="left" Arkadaşlar, bir kişi cumhuriyet meydanına çıksa ve deseki, Hayır sever Nizipli falan adam, cumhuriyet altını dağıtıyor. Ben işte aldım, deyip gösterse,.<p align="left" İlk görenler bu dalga geçiyor milletle der..<p align="left" Birazdan biri daha gelse, yaw bende aldım. işte elimde dese,
Arkasından biri daha gelse,.<p align="left" Yaw bunlar anlaşmalı diye de düşünebiliriz..<p align="left" Ama arka arkaya 5, 10, 20 derken meydan dolsa ve hepsi de,
yaw vallahi billahi adam dağıtıyor. İşte aldık biz. Sizde gidin deseler,.<p align="left" Artık bu işin dalgası şakası, eğlencesi kalır mı? İnanmak mecburiyetindesin.
Durumu farkeden orada ne kadar millet varsa, hepsi Adminin kapısına yığılır, Aman bizede aman bizede, (Tabi bu hayırsever Eğer Admin ise).<p align="left" Diyelim ki; ölüme, ahirete inancımız az. Ölümümüzün daha henüz olmayacağını düşünüyoruz, zaten insan bir ömür yaşayacağını düşünür, Daha vaktim değil zanneder. Halbuki orhan çeliğin açtığı konuya açıp bakın. Taziye konusuna. Aslında oraya kısa bilgilerden düşülse daha iyi olur..<p align="left" Orada ölenler, 20 yaş, 25 yaş, 30 yaş, yani illada 90 veya 100 değil..<p align="left" Şimdi konuya dönüyorum..<p align="left" Altın alanlar misali, Merkez çarşı caminin önünden her Allahın günü bu kadar cenaze kalkıyor. Bu işin genci, ihtiyarı, zengini fakiri, rütbelisi, rütbesizi yok. Gidenler tekrar gelmiyorda. Her biri konuşa bilse şunu diyecek,.<p align="left" "Eyyyy millet, Dünya bizi aldattı, Hiç ölmeyecek gibi mal yığdık, Helal haram demedik. Sakın dünya sizide aldatmasın." Evet böyle bağırıyorlar ama biz duyamıyoruz. Çünkü o artık sır alemine gitti. Eğer feryatlarını duyarsak, sır bozulur. İmtihanın manası kalmaz..<p align="left" Peki altın dağıtan adama inanıyoruzda, bu her gün bağır bağır bağıran ve ölüm vardır haaaaaaaaaa diyenlere neden inanmıyoruz, yada hazırlık yapmıyoruz..<p align="left" Söylermisiniz.?.<p align="left" .