“101 adnan “destek bekiliyor
Star tv’nin sevilen ve beğenilen programları arasında yer alan popstar alaturka adlı yarışma programına ilgi her geçen gün artıyor. Yarışmaya G.antep’ten katılan 101 Adnan Nizip’e gelerek Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğanı ziyaret etti.Osmanlı parkında Başkan Akdoğanın misafiri olan 101 Adnan Niziplilere seslenerek bana destekte bulunun dedi . Başkan Akdoğan ise 101 Adnan’ın ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını ve yarışma programında ise başarılar diledi. 101 Adnan Osmanlı parkını gezerek, ilçeye yaptırılan modern parkın Nizipliler için bir şans olduğunu ifade etti
Devamı İçin Tıklayınız...
Pop Star “ 101 Adnan ”dan Başkan Akdoğan’a Teşekkür
Star Tv’nin sevilen programı Popstar Alaturka ilçemizde ilgiyle izleniyor. Yarışmaya Gaziantep’ten katılan Nizip’li Adnan jüri üyelerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Gerek sesinin güzelliği, gerek yorumu, gerekse kişiliği ile özellikle jüri üyesi Bülent Ersoy’un dikkatini çeken 101 Adnan bu hafta gösterdiği performansla tam not aldı. Seslendirdiği şarkının sonrasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Yarışmacı Adnan desteklerinizi esirgemeyin dedi.
“101 Adnan” Nizip’e Teşekkür Etti
Popstar Alaturka adlı yarışma programına Gaziantep’ten katılan 101 aday no’lu Adnan geçtiğimiz gün gece yine muhteşemdi. Sesinin güzelliği, yorumu ve sahne adabıyla kendisini kanıtlayan Adnan seslendirdiği şarkının sonrasında Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Nizip halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle Orhan Gencebay’dan büyük beğeni alan Nizip’li Adnan, pop star olma yolunda adım adım ilerliyor.