“Atatürk ve Atatürkçü Düsünce” Konulu Konferans
Nizip Alkan Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu “Atatürk ve Atatürkçü Düºünce” Konulu Konferansa ev sahipliği yaptı. Nizip İlçe Kaymakamlığı tarafından verilen konferans saat 14:00’te baºlarken programa Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, Mehmet Akif Halk Eğitim Müdürü Suna Sertpolat, Nizip Kaymakamlığına bağlı Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı. “Atatürk ve Atatürkçü Düºünce” Konulu Konferansta konuºmacı olarak katılan öğretmenler tarafından Atatürkçü düºüncede Siyasi Güç, Atatürkçü Düºüncede Sosyo-Kültürel güç ve Atatürkçü düºüncede ekonomik güç sinevizyon gösterimiyle sunuldu. Nizip İlçe Kaymakamlığının düzenlediği “Atatürk ve Atatürkçü Düºünce” Konulu Konferans yoğun ilgi gördü.
Devamı İçin Tıklayınız...
Atatürk unutturulamayacaktır.
Alıntı:
nrtmedya.com Nickli Üyeden Alıntı
Nizip Alkan Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu “Atatürk ve Atatürkçü Düºünce” Konulu Konferansa ev sahipliği yaptı. Nizip İlçe Kaymakamlığı tarafından verilen konferans saat 14:00’te baºlarken programa Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, Mehmet Akif Halk Eğitim Müdürü Suna Sertpolat, Nizip Kaymakamlığına bağlı Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı. “Atatürk ve Atatürkçü Düºünce” Konulu Konferansta konuºmacı olarak katılan öğretmenler tarafından Atatürkçü düºüncede Siyasi Güç, Atatürkçü Düºüncede Sosyo-Kültürel güç ve Atatürkçü düºüncede ekonomik güç sinevizyon gösterimiyle sunuldu. Nizip İlçe Kaymakamlığının düzenlediği “Atatürk ve Atatürkçü Düºünce” Konulu Konferans yoğun ilgi gördü.
Devamı İçin Tıklayınız...
Atatürk, son yüzyılda Yaradan'ın, Türk milletine gönderdiğ en büyük lütfudur.Atatürk'ü istismar eden kişilerin yalnışları yüzünden Atatürk'ü yalnış tanıyan, ona husumet besleyen kişiler O'nu gerçek yönü ile tanımaya çalışsalar pişman olurlardı.Cumhuriyet tarihimizdeki sayısız liderleri görünce Atatürk'ün değerini daha iyi anlıyoruz.Kğresel empeyalizmin uygulayıcısı ABD ve AB, dünyayı sorunsuz sömürebilmek için kendileri aşırı milliyetçilik yaparken diğer kalkınmamış ülkeleri üniter yapıdan döndürmeye, dünya vatandaşlığına veya bölünmeye itiyorlar.Bölgenin herşeye rağmen en büyük ve güçlü ülkesi olma hesabıyla Türkiyeyi de bölmek isteyenler en büyük engel olan Atatürk'ü unutturmaya, silmeye çalışıyorlar.İnanıyorumki gerçek Atatürkçüler onu ebediyen unutturmayıp bu aziz ülke dünya durdukça yaşayacaktır.Bu toplantıyı düzenleyen ve katılımcılara teşekkür ediyoruz. Mahmut Küçük