-
Şaşı Bak Şaşır Çok güzel
Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz.
Resimler Görebilmek İçin İki Yöntem;
GERİ ÇEKİLME : Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız...
YANSIMAYI KULLANMA : Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanınız. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız, Daha sonra yakaladığınız derinliğe odaklanınız..
-
-
-
abi yıllar önce böyle şeylere baktığımda bi türlü göremedim hemen gözüme ve başıma ağrı girerdi ama dediğin ikinci yöntem işe yaradı
birinci resimde çok zorlandım bir yunus balığı var
ikinci resimde Allah(C.C) yazıyor
üçüncü resimde de Muhammed (Sav) yazıyor
hemde çok güzel görünüyorlar...
-
valla ilk resımde sankı su yanımda dıyerlerınden bısey anlamadım ama
-
ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım ama göz aşina olunca bütün resimleri yakalayabiliyor. Sonra ise mükemmle bir seyir zevki meydana geliyor. Anlatılmaz ancak yaşanır.
-
mustafa kardeş bu metodla şimdiye kadar bu resimleri hiç görememiş bir çok arkadaşımız görmeye başladı. İlk zamanlar ben resme bakarken "allah allah" diye hayret ederdim onlar gülerdi. Ama ne zamanki resmi görmeye başladılar onlarda "allah allah" demeye başladı. okkadar hayretengiz yani
-
şaşı baka baka şaş olacaz bir bakıyorsun ki gözler kaymış herşeyi üç boyutlu görüyon muhahaaa.