-
Tezlerinizi yayýnlýyoruz
Deðerli arkadaþlar, Üniversiteden mezun olan arkadaþlarýn birçoðu tez hazýrlamýþtýr. Bu tezlerinizi yayýnlamak ve araþtýrma yapan insanlarý sizlere yönlendirmek istiyoruz. Eðer sizin veya çevrenizdeki Nizipli dostlarýnýzýn böyle bir çalýþmasý varsa bize özetlerini (1 veya 2 sayfa olacak þekilde) ulaþtýrýn, bizlerde diðer insanlarýn istifadesine açalým, sizin adýnýza yayýnlayýp, onlarýn sizlere ulaþmasýný saðlayalým. .
Bu konuda ilginizi bekliyoruz. .
-
sayýn admin abim inþallah ben 2 ay içinde maliyet muhasebesi alanýnda þuan baþlamýþ olduðum tezi yazýp bitirdiðimde siteye ekleyecem.
konum mamül maliyetinde standart maliyet yöntemi ve uygulamasý
saygýlarým
-
Tuncay kardeþim istersen tez ile ilgili kaynak aramanda yardýmcý olurum .
-
Bu tez iþinde ýsrar ediyorum. Paylaþýma açýk çok güzel bir kaynak olacak. Bakýn ne güzel öneriler geliyor
-
<p align="justify" Konu ile ilgili kütüphane bölümünde bir bölüm açacaðým.Benim de bu yönde birkaç çalýþmam var.Uluslararasý düzeyde verdigim konferanslar var.Ýlk bakýþta biraz alakasýz gibi gözükse de demiryolu ile ilgili birçok üniversite bizden görüþ alýyor.Bu alandaki tecrübe ve uygulamalarýmýzý sizinle de paylaþmak isterim.Farklý konular olsa da bu bölümdeki çalýþmalarýn ileride Nizipli araþtýrmacýlara önemli birkaynak oluþturacaðýna inanýyorum..
-
mert kardeþim kaynak sorununu aþtým saðol kitap olarak kaynak 10 kitap elimde var yazmaya baþlýyorum iþte kýsa zaman sonra çok teþþekkür ederim.
-
Tezler bana gelmeye baþladý. Hafta sonu akltaracaðým. Gerçekten de Nizipli olmalarýnda onur duyduðum hemþerilerimin çok deðerleri araþtrýmalarý ve tezleri var