-
Öðrenciler Sevindirildi
Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü tarafýndan baþlatýlan ihtiyaç sahibi öðrencilere yardým kapmayasý bu yýlda devam ediyor. Ýlk öðretim okullarýnda tespit edilen ihtiyaç sahibi öðrencilere kýrtasiye, ayakkabý ve önlük yardýmý için kollarý sývayan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ekipleri dün yardým kampanyasýna ilk Nizip Ziraat Bankasý 120. Yýl Ýlköðretim Okulunda baþladý. Nizip Ýlçe Emniyet Amiri Nihat Akyol, Polis Merkezi Amiri Murat Akkuþ, Çocuk Polisi Büro Amiri Vekili Abdullah Altýndað ve Ekipler tarafýndan daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öðrencilerle bir araya gelerek kýrtasiye, ayakkabý ve önlük yardýmýnda bulunuldu. Yardýmlarýndan dolayý polis amcalara teþekkür ederiz diyen öðrenciler oldukça mutlu oldular. Nizip Ýlçe Emniyet Amiri Nihat Akyol, yaptýðý açýklamada geçen yýl yaklaþýk 400 civarýnda öðrenciye yardýmda bulunduklarýný bu yýl ise hedeflerinin 500 olduðunu ifade etti. Yapýlacak yardýmlarla onlarý bir nebzede olsa mutlu etmek bizleri mutlu ediyor diyen Nizip Ýlçe Emniyet Amiri Nihat Akyol, yardýmlarýn devamý gelecek dedi. Nizip Ziraat Bankasý 120. Yýl Ýlköðretim Okulu Müdürü Ahmet Taþ ise yardýmlarýndan dolayý Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...