Nizipspor’un Antrenmanını Gaziantep Asbaşkanı Bilal Çeker İzledi
Dün gece Nizip İlçe Stadyumunda Yeni Yönetim ve ekibiyle birlikte 2. kez idman yapan Nizipspor’un çalışmalarını Gaziantep Asbaşkanı Bilal Çeker izledi. Daha önceleri sahipsiz kalan Nizipspor’un bundan böyle sahipsiz kalmayacağını belirten Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker, spor işi Gönül işidir, sevda işidir diyerek hep birlikte el ele vererek Nizip’in takımı olan Nizipspor’a sahip çıkalım dedi. Gaziantepspor olarak elimizden gelen desteği vereceğiz diyen Çeker, tüm Nizip halkının da aynı özveriyi göstereceğine inanıyorum şeklinde konuştu. Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker daha sonra yeni yönetime hatırlı olsun dileklerini sunarak başarılar diledi. Nizipspor Kulüp Başkanı Mustafa Yurtseven ise Nizipspor’un bundan böyle yeni yönetim ve güçtü bir kadroyla 2008 yılı sezonunun ilk açılışını ise 18 eylül 2008 Perşembe günü saat 16:00’da Nizip İlçe Stadyumunda Birecikspor’la yapılacak hazırlık maçıyla açacaklarını söyledi. Tüm Nizip halkını hazırlık maçına beklediklerini ve yalnız bırakmamalarını isteyen Yurtseven, ziyaretlerinden dolayı Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker’e teşekkür etti.
Devamı İçin Tıklayınız...