-
nizip spor
Nizip spor yönetim kurulu
başkan:mustafa yurtseven
yönetim kurulu asil.murat benzer .cuma çınar osman alpaslan .kadir sayın .nuri yavuz .mehmet doğan
yönetim kurulu yedek.derviş dörtbudak.ali demir.aydın şahin.şıh müslüm erdoğan.mecit aslan.hüseyin kök.cabir aslan
denetleme kurulu asil.alperen mehmet doktoroğlu.ilhan çelik.ibrahim sözmen
denetleme kurulu yedek.ibrahim özgenç.ömer kovak.ismet özdemir
-
walla iş güç var yok sa hafta sonu falan olsada yinede gelmem de bir nizipli olarak nezaketen başarılar diliyelim...Nizip spor bu hallare düştü yaa düşürünlere helqal olsuın şimdiye neredeydi ama :(
-
nizipsporun yılladır süren düşüşü bu sene son bularak yükselişe gececeğinden kimsenin süphesi olmasın gecen yıl 3 lig terfi maçlarında elenen nizipspor gecen sezondaki teknik bi konu yüzünden bu yıl süper amatörden 1 amatör kümeye futbol federasyonu tarafından düşürülmüştür düşmesindeki sebep ilgisizliktir ama yeni yönetim olarak bundan sonra nizip spor hedefleri olan bi külüp olacak ve eski günlerdeki gibi 3 lig de mücadele etmesi için gereken her şey yapılacaktır .
-
bir reklam vardı çocuk okuldan eve geliyor ve annesini ona okul nasıl diye soruyordu çocuğun cevabı çoook çalışmamlazım çok diyordu ...
-
taşıma su ile değirmen dönmez ama umarım bu nizipspor için geçerli olmaz.....nufüsu bir çok ilden büyük olan ilçemizin adını taşıyan bu takımı artık 3 hatta 2 .nci lige taşıyacak eller lazım artık NEREDE bu eller.....
-
nizipsporun yıllardır süren düşüşü bu sene son bularak yükselişe gececeğinden kimsenin süphesi olmasın gecen yıl 3 lig terfi maçlarında elenen nizipspor gecen sezondaki teknik bi konu yüzünden bu yıl süper amatörden 1 amatör kümeye futbol federasyonu tarafından düşürülmüştür düşmesindeki sebep ilgisizliktir ama yeni yönetim olarak bundan sonra nizip spor hedefleri olan bi külüp olacak ve eski günlerdeki gibi 3 lig de mücadele etmesi için gereken her şey yapılacaktır .[/quot
-
yeni yönetim yeni başlamış olması dolasıyla ümit ve heycanından hayal görüyor galiba bu şartlarda sadece bir hayal ürünü olur....
-
bu zamana kadar şartları iyileştirmek için hayali gerçekleştirmek için bi çabanızın olup olmadığını merak ettim acıkcası
çaba ve uğraş göstermek bile güzel bi şeydir üzerimize düşeni biz yaapalım en azından
-
Nizipspor çok şanşsız
Nizipspor üzerinde kötü niyetli insanlar elini çekmedikten sonra 3.liğ hayal.yoksa nizip 3.liğ ve bir üst lğe çıkması şanşı varken bzı güçler çeşitli yollarla bunu engeldei.yoksa 1997 yılında 3liğden 2 liğe terfi edecekten bazı karanlık kşiler buna engel olmuştur. Hatta nizip spor için yatacak ve antraman yemek salonu için yer ayrldı. Kazançları kimseden mutaç olamıyacak bir tüp gaz dolum tesisi ne şimda semt pazarı yerine kurulacak petrol ofisyle kendi yagı ile kavrulacaktı.kimseye muhtaç olmadan.ama bazı insanlar bunu endeledi.selamlar ama bir gün gelecek bunu ben yapacagım. Nizipsporu hakeden yere yani 2 liğ ve asya 1.liğe getirmenin yollarını bir gün yapacagız.yeni yönetim arkadaşlara başarılar.