-
Merhaba sevgili dostlar
Merhaba sevgili nizip.com dostları,
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. nizip.com'da sizlerle yeniden inşallah bundan böyle tekrar beraber olacağız. Geride kalan 1 yılı değerlendirmeye girmeyeceğim, çünkü bunun için Nizip ile ilgili detaylı bilgileri almalıyım. Ben şimdiden bu bilgileri edinmeye başladım ve ilerki haftalarda inşallah bu konuları sizlerle paylaşacağım. Nizip'ten ayrı kalınca insan oradaki havayı arayor ama bi türlü ulaşamıyor. O havayı ancak Nizip'e gelince insan bulabiliyor.
Evet sizlerden yaklaşık bir yıldır uzağım, ama bu uzaklık elbette bahane değil ama yaptığım görev icabı zaman bulupta sizlerle olamadım. Bundan sonra inşallah tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bulunduğumuz ay itibarıyla herkesin "Ramazan Ayı'nı" tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Bekir ŞEN
-
Bekir bey sizi, kutsal görevinizi sağ salim ifa edip gelmiş olarak görmek çok güzel. İnşaallah herzamanki gibi tarafsız araştırma yazılarınızı merakla bekliyoruz.
-
Cezalısın bekir abi bu kadar uzak kalınır mı siteden:)
Aramıza tekrar hoş geldin.
-
hoş geldiniz tekrar aramıza...
-
Hoşgeldin sefalar getirdin inşAllah yeni yazı ve araştırmalarınla seni aramızda görürüz...
-
Kardeş hoş geldin.
Heberlerini bekliyoruz.
-
Evet, siteden uzak kalmak istemezdim ama görevim icabı öyle gerekiyordu. Neyse cezamızı çekeriz artık.
-
Bekir'cigim İftarımıza uğramadan gidim deme sakın...İzmit'e kadar gelmişsin zaten..Şunun burasında 1 saatlik yol..Hem çpk özledik seni..bak sürprizini bekliyoz...ona göre..Bu arada Sabah gazetesindeki yeni görevinde de başarılar diliyorum..Sanırım İstanbul kesinleşti..Artık sık sık görüşürüz...