Son Nufus sayımına göreNizip girişindeki nüfus tabelaları neden değiştirilmiyor!!!
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'in birçok girişine yeni nufus tabelalrının konulduğunu gördüm.Birecik'in giriş ve çıkışına da yeni tabela konulmuş.Karayolları Bölge Müdürlügü DİE'en aldığı verileri bu tabelalara yansıtıyor.Aslında görevi olmadığı halde bazı belediyeler de bu tip tabelaları koyabiliyor..Nizip'in tabelası bile öksüz olduğunun bir göstergesi..
Öksüz'den kasıt sahibi olmamak,sahip çıkmamak mı? abi..
bencede haklısınız...
Gelişen ve ilerliyen Nizip'i Görmezlikten gelenlere hala bizi duymayanların dikkatine Nizip Artık büyüdü
sınırlarını aştı artık bunu bilelim arkadaşlar LÜTFEN......???
kardeşlerim sonuna kadar haklısınız walla bu memlekete bakan yok yaws niye bu kadar boşluyorlar ki şu tabela artık değiştirilsin kime ne diyeceğimizi bilemiyoz arkadaşlara karşı ersmen yalancı duruma düştüm 9 ay 11 oldu hala değişen yok gelcek sayımla bir mi değişeçekler:( yazık bu memleket gerçekten sahibi yok!!! eywah ...
geçenlerde birecik den gelirken benimde dikkatimi cektişti...
Hatıra olarak belki değiştirilmiyordur. Sizde hemen kızmayın caanım.
wuslat harikasın en iyi cevap yemin ederim:)
tabelaların değiştirilmesi için baş vuru yapılmışmı acaba bir yerlere çomak sokmadan kimsenin bir şey yapacağı yok nizipe sahip çıksın seçilmişler ve atanmışlar başka nizip yok saygılarımla
bu gün gaziantepe gittim yolda fark ettim ve gaziantepin nüfus tabelasındaki sayı değiştirilmiş...
gaziantep nüfusu: 1.211.271
Ne kadar güzel olur tabelada 100.000 yazısını görmek. Sadece ps0kolojık b0r rahatlama dısında ne faydası var. Lütfen cıddı konuları tartısalım.
Amaç gelişmekse !
ve bu yolda yasal her çalışma, reklam mübah sayılıyor ve gerekliyse !
bu nüfus tabelasınında acilen değişmesi lazım.
Sadece tabela değil, ilçenin girişininde düzenlenmesi ve Zeugma girişi olarak belirlenmesi lazım.
yaw kardeşim öle sölemek lazım şu tabeleyı değiştirin işte ne olcak ya wo kadar şey yaptınız yani bi yapamacaksanız bırakın o koltuğu ya nüfus 130.000 sen gel gör ki tabelede yazıyorrr 71.900 arkadaşlar dalga geçiyor yaw yalancı cıkıyoruz nerde hani yüzotuzbindi diyorlar bi bakıyorlar 71.900
sayın belediye başkanına sesleniyorum lütfen tabeleyı degiştirin