Gaziantep'in Nizip İlçesi'nin Günaltı Köyü'nde Fıstık Tarlasında Bekçilik Yapan Ali Demir (42), Dün Saat 11.30 Sıralarında Tarla Sahibi Ali Kılıç'tan (44) 1 Aylık Ücreti Olan 500 YTL'yi İstedi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nin Günaltı Köyü'nde Fıstık Tarlasında Bekçilik Yapan Ali Demir (42), Dün Saat 11.30 Sıralarında Tarla Sahibi Ali Kılıç'tan (44) 1 Aylık Ücreti Olan 500 YTL'yi İstedi.
Devami...
Bu olaylar halkımızın ne kadar sıkıntı içerisinde olduğunu gösteriyor.
allah ölenlere rahmet eylesin çok zor bir durum ölenlerin yakınları ve öldürenlerin yakınları için atter ali olayı ve şimdide bu her yıl nizipte böyle insanı şok edici olaylar oluyor herkes daha dikkatli olursa birbirimize karşı daha anlayışlı olursa bu tür sorunların önüne geçilir bu eğitimle ve büyüklerin küçüklere güzel örnekler olmalarıyla olur diye düşünüyorum.bir insanın içinde allah korkusu olursa o kişinin eğitilmesi çok daha kolay olur allah herkese sabır vede sağlık nasip eylesin saygılarımla
:(
sayın nizip_027 kardeşim nie olayı tam olarak anlamadn yazıyosun ki sn. bikere bekçilik yapan kişi ali demir deil HÜSEYİN KILIÇ.tarlanın sahibi de abdullah kılıç. ölen hüseyin abi de(hüseyin demir) hüseyin kılıç ın yeğeni.ve olay aylık ücret dediğin 500 ytl için deil 2 senelik birikmiş 125 ytl bekçilik ücreti için oluyor.bikere bekçiler aylıkla deil bekledikleri zaman süresinden sonra hakkettikleri kadarını alırlar.bilip bilmeden insanları yargılamaya onlar hakkında yorum yapmaya hiç hakkınız yok. tmm mı? zaten bu insanların yürekleri yanıyor birde yalan yanlış haberlerle sinirleri dahada zıplatmayın.....LÜTFEN.
Kimse kimseden ne korkuyor ne saygı duyuyor herkes BEN deyince olan oluyor. Sıkıntı ve üzüntü verici bir durum Allah bu milletin başına akıl versin.
ALLAH rahmet eylesin ve ailelerine sabır versin...diyecek başka söz bulamıyorum
merhaba sewgılı hemserılerım ben alanyada yasıyorum ama memleketımıde sureklı takıp edıyorum netten ben bu olaya cok uzuldum ınsanlarımız ne hale dusmus allah yardımcıları olsun
Her şeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür
![]()
Nizip’te fıstık bekçiliği parası nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi ölmüş 1 kişi ağır yaralanmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ali D'nin pompalı tüfekle ateş açması sonucu Sedat Turgut (22) ile Hüseyin Demir (23) olay yerinde hayatını kaybederken, Ağır yaralanan Ali Kılıç (41) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti. Sedat Turgut (22), Hüseyin Demir (23) ve Ali Kılıç'ın (41) cesetlerinin otopsi yapılmak üzere dün adana adli kurumuna gönderilmişti. Cenazeler Adana Adli tıp kurumundaki incelemenin ardından Nizip ilçesine getirildi. Dün yaşanan olayda hayatını kaybeden Ali Kılıç ve Sedat Turgut kendi köyleri olan Nizip ilçesine bağlı Günaltı köyünde,Hüseyin Demir ise Nizip ilçesi Hz.Ali Caminde kılınan cenaze namazının ardından Nizip Asri mezarlığında toprağa verildi.
Devamı İçin Tıklayınız...