Arkadaşlar herkesin siyasi görüşü kendine bu ve buna benzer imzalara izin verilmemeli
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
çok doğru ama siyaset yapan yok burada yapılmazda bu formda keyifli vakit geçiriyoz fakat görüş farklılığı yazıya yansımıyo her şey nizip için:) anayan anar(anlayan anlar)
Gökhan bazen yetişemiyoruz, yinede uyarını dikkate alıp mod arkadaşlara gerekli ricada bulunayım
ben bu fotoğrafa inanıyorum sayın başbakanımızı çekemeyen bazı şahıslar yapmış bunu kesin fotomontaj
Başbakan çok ayıp etti ananı al git deyerek, doğrusu ise o adam da haketmişti şovmen herif. Ama bunu neden atatürkle kıyaslıyorlar. Atatürkle siyaset yapılmaz önceden bunu en iyi chp yapardı şimdi başkaları da yapmaya başladı. türkiyenin ortak değerlerini kimse tekelinde tutmamalı diyorum.
forumlarda sanki mhp-akp çekişmesi var gibi. kusura bakmayın yanılıyorsam düzelteyim.
ister inanın ister inanmayın gören görmüş ....
Yukarıda ki imza bana aittir.Arkadaslar hepinizden özür dilerim...Siyasi içerikli imzaların yasak olduğunu bilmıyordum...ortalığı bulandırmak gibi bir niyetim yok...Sadece konuyu acan Gökhan arkadas once bir uyarı mesajı gönderseydi keşke.Sırf konu acmak için formları heba etmeye gerek yok...Hepinize iyi günler dilerim.