Gaziantep'in Nizip İlçesinde Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıktığı İddia Edilen Tartışmada 2 Kişi Bıçaklanarak Öldürüldü.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'in Nizip İlçesinde Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıktığı İddia Edilen Tartışmada 2 Kişi Bıçaklanarak Öldürüldü.
Devami...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde alacak nedeniyle çıkan kavgada 2 kardeş bıçaklanarak öldürüldü.
Devami...
şim di nolacak iki babyiğit delikanlı mezara iki it kopuk ta hapse girecek.değermiydi.bundan sonra değil alacak vercek dünyaları verseler ölen kardeşler geri gelecekmi.ölenlerin eşleri genç yaşta dul kaldılar çocuklar yetim büyüyecek yazıklar olsun insanlığımıza atalarımız omuz omuza savaşlarda düşmanla çarpışmışlar biz öyle bir nesilin evlatlarımıyız şimdi.artık ğiden geri gelmemekle beraber acılarda unutulmuyor.ama yarınlarımız böyle olmaya bilir neden yarınlara umutla bakmıyoruz kardeşçe yaşamak dururken lütfen başka canlar yanmasın başka aileler yok olmasın.allah rızası için elele tutuşup.gönüllerde yaşayalım gönülleri yaşatalım.kalın sağlıcakla
Bu gün annemden duydum çok üzüldüm yaaa....Allah merhamet etsin...Kalanlara sabır versin... :(