-
Ak parti kapatýlmadý
Türkiye’nin yakýn geleceðini yakýndan ilgilendiren Ak Parti’nin kapatýlma davasý 25 gün süren görüþmelerin sonunda tamamlandý. Beklenen karar için Anayasa Mahkemesi Anayasa Mahkemesi Baþkaný Haþim Kýlýç tarafýndan saat 18:00’de açýklama yapýldý. Önce davayla ilgili kýsa bir deðerlendirme yapan Anayasa Mahkemesi Baþkaný Haþim Kýlýç, ardýndan kararý “Ak Parti kapatýlmamýþtýr” cümlesiyle duyurdu. Açýklanan tarihi karar Nizip’te de sevinç yarattý. Dün görüþlerini aldý8ðýmýz ilçemiz vatandaþlarý Adalet yerini buldu þeklinde düþüncelerini ifade ederek, temennimiz bundan sonra ülkemizde bu tür konularýn gündeme gelmemesi þeklinde yorum yaptýlar. Alýnan kararýn Türkiye ekonomisine rahatlýk getireceðini belirten vatandaþlar., parti kapatmalarýn hiçbir yarar vermeyeceðini tam aksine zarar vereceðini þeklinde görüþ sundular.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
-
-
Akpnin kapatilmasi taraftari asla olmadim hatta hic bir partinin ( istisnai durumlar haric) kapatilmasini bir cözüm olarak görmüyorum ama ekonomi konusunda akp nin basarili olacaginada inanmiyorum.. simdiki sürec cok önemli bekleyelim bakalim ekonomik kriz akp nin kucaginda, nasil bir yol izleyecekler. eski tas eski hamam olursa, anayasa mahkemesi degil halk onlari kapatacak bu sefer..