Açık öğretim lisesi sınavları
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, açık öğretim lisesi öğrencilerine yönelik ek sınav yapılacağını söyledi. 16-14 Ağustos 2008 tarihlerinde 81 il merkezinde yapılacak ek sınavdan yararlanacak öğrencilerden aranacak şartlar hakkında bir açıklama yapan Sertpolat, 2007-2008 2. dönem itibari ile öğrencilik durumu aktif veya donuk olanlar, 3 yıllık sistemde okuyanlar, dönemi 5 veya üzerinde olanlar, toplam kredisi 104 ve üzeri olanlar, alan kredisi 24 ve üzeri olanlar ( Genel Kültür Hariç ) ve açık ilköğretim liselerinde en az 1 kez sınava girmiş olanlar. Suna Sertpolat bu şartları taşıyan öğrencilerin 21 ve 30 temmuz Tahirleri arasında ilgili bankalara 20 YTL kağıt yenileme ücreti ve Halk Merkezi Okul Aile Birliği hesabına ise 5 YTL ücret dekontuyla birlikte Halk Eğitim Merkezi Açık Öğretim Bürosuna başvurmaları halinde kayıt yaptırabileceklerini ifade etti. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, sadece illerde yapılacak olan sınavlar için öğrencilerin sınav merkezlerini güncellemeleri gerektiğinin altını çizdi.
Devamı İçin Tıklayınız...