Birecik bağlarbaşı ilköğretim okulu'nun oks başarısı
Ortaöğretim Kurumu Sınavları sonucu başlayan heyecanlı bekleyiş geçtiğimiz gün sona erdi. 2007–2008 Ortaöğretim Kurumu Sınav Sonuçlarının dün açıklanmasıyla birlikte başarı elde eden öğrenciler ve kurumlar belli oldu. Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Demir yaptığı açıklamada okulumuzdan 16 öğrencimiz OKS sınavlarına katıldı. Geçtiğimiz günlerde sonuçlar açıklandı ve tüm öğrencilerimiz barajı aştılar dedi. Gerek öğretmenlerimizin gerekse öğrencilerimizin perfomanslarının iyi olmasının yanında Birecik Halk Eğitim Merkezinin okulumuzda hafta sonları açtığı OKS kurslarının büyük katkısı olduğunu belirten Demir, Birecik Halk Eğitim Müdürlüğü personellerine ve başarıda her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Birecik Milli Eğitim Müdürü Ali TAVACI’ya teşekkür ederiz dedi. Öğrencilerin tercihlerini iyi yaparak çok daha iyi okullara gireceklerine inanıyorum diyen Demir, Sistemli ve Çok çalışmanın semeresini aldıklarını söyleyerek emeği geçen okul öğretmenleri ve velilere teşekkür etti.
Devamı İçin Tıklayınız...