-
Belediye binasý
Bana kalýrsa mevcut Belediye Binasý Nizip gibi büyük bir ilçeye yakýþmýyor ve ihtiyacý karþýlamýyor. Dolayýsýyla yeni bir Belediye Binasý'nýn yapýlmasý gelecek 5 yýllýk gündeme alýnmalý. Böyle bir çalýþma var mý? Bilen varsa yazsýn lütfen.
Binanýn þu anda bulunduðu yer de tamamen yýkýlýp yerine aile parký yapýlmalý diye düþünüyorum. Antep'teki Celal Doðan Parký örnek alýnabilir mesela.
-
bilðin kardeþ osmanlýnýn çöküþüne bak ne zaman saray yapýp içine girdiler o zaman çöktüler .temiz olsun eski olsun o raya yapýlacak yatýrýmý halkýn hizmetine sunmasý gerek baþkanýn düþünüyorum.
-
Osmanlý zamanýnda Bilgisayarda yoktu. Ozaman onu kullanmasýnlar
-
bencede belediye binasý daha büyük ve modern yapýlmalýdýr. O binanýn yerine halk için yarar lý biþey yapýlmalýdýr
-
belediyede görevli arkadaþlarýn fikrini almak iyi olur. eðer hizmeti aksatacak bir durum yoksa niye yeri deðiþsin.
-
Ýstediðim bir saray veya boþa atýlacak bir para deðil, aksine halka daha iyi hizmet verilebilecek bir Belediye Binasý. Her gün deðiþen teknolojiye uyum saðlayabilecek bir tesisten bahsediyorum. Vatandaþýn iþlerinin daha hýzlý yapýlacaðý, ferah, aydýnlýk, çalýþana ve hizmet alana zevk verecek bir ortam.
Dolayýsýyla bunun lüks olmasýna bile gerek yok. Modern ölçülerde yapýlsýn ve en az 30-40 yýl hizmet etsin yeter. Hemen olmasýna da gerek yok, belirli bir plan çerçevesinde gelecek 5 yýl içerisinde yapýlabilir.